Snabblån med direkt utbetalning

Något som är typiskt för snabblån är att det går väldigt snabbt och enkelt att ansöka om lånet. Men det går också snabbt att få pengarna till sitt konto.

Däremot är det inte alla som erbjuder direkt utbetalning så du har pengarna direkt på ditt konto. Om du behöver pengarna samma dag och kanske så snabbt som möjligt, då finns det en del att tänka på. På denna sida tar vi upp vad som gäller och hur du kan få en utbetalning direkt till ditt konto.

Långivare med direkt utbetalning

Här är några exempel på bra långivare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning. Det innebär att så fort din ansökan är godkänd så betalas pengarna ut direkt till ditt bankkonto.

Risicum erbjuder snabblån med direkt utbetalning till kunder som har bankkonto hos Handelsbanken eller hos Nordea. Hos andra banker behöver du ansöka innan kl. 13.

Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Ingen UC! Lånebesked direkt!

Mer info / Ansök
Hos Frogtail kan du få pengarna samma dag på kontot mellan kl 15-17 om din ansökan godkänts innan kl. 13.

Ingen ansökningsavgift! Personlig Ränta! Snabbt och enkelt!

Mer info / Ansök
Ferratum erbjuder direkt utbetalning även på helgen till kunder hos Nordea. Hos övriga banker måste du bli godkänd innan kl. 13 för att få utbetalning samma dag.

Låna utan säkerhet! Ingen UC! Räntefritt första 30 dagarna!

Mer info / Ansök

Utbetalningstider

Alla långivare kan inte erbjuda direkt utbetalning även om det rör sig om så kallade snabblån. Om en långivare kan erbjuda direkt utbetalning så gäller detta ett specifikt antal banker där du måste ha ett bankkonto för att kunna få ut pengarna direkt.

Om du inte har någon av bankerna så kommer utbetalningstiden att vara längre. Vanliga banker för direkta utbetalningar (även på helgen) är Nordea och Handelsbanken. Har du bankkonto hos dem så har du stora möjligheter att kunna få pengarna direkt.

Så fort kan du få pengarna

Förutsatt att du har rätt bank så kan du få pengarna direkt. Annars kommer det ta lite längre tid då bankerna behöver tid på sig att hantera transaktionerna.

Så fort din ansökan är godkänd så har du möjlighet att få pengarna direkt till ditt konto om du har rätt bank. I annat fall kan det dröja till nästa vardag som längst.

Ansökningstid och utbetalningstid

Det är viktigt att skilja på ansökningstid och utbetalningstid. Båda har betydelse för hur fort du får pengarna till ditt bankkonto och för att du ska kunna få pengarna direkt till ditt konto krävs det att du uppfyller kraven som gör att båda går fort.

Ansökningstiden är tiden det tar efter att du ansökt tills du får ett godkännande eller nekande. Detta kan i princip vara direkt men allt ifrån 10 – 30 minuter är vanligt här under normala tider på dygnet. Många långivare har öppet länge och kan bevilja ansökningar långt in på kvällen vilket är perfekt för dig som saknar pengar men behöver dem samma kväll eller helg.

Utbetalningstiden är tiden det tar efter att din ansökan är godkänd tills dess att du har pengarna på ditt konto. Utbetalningstiden kan variera kraftigt beroende på vilken långivare du ansöker hos och vilken bank du har. Om du har bankkonto hos Nordea eller Handelsbanken så kan du hos vissa långivare få pengarna direkt insatt på ditt bankkonto efter att ansökan är godkänd.

Om du har en annan bank krävs det att din långivare godkänt din ansökan för snabblån innan kl. 13 för att du ska kunna få pengarna samma dag (vanligtvis innan kl. 17). Detta kan även gälla helger men även här är det inte säkert att långivare kan betala ut om du har fel bank vilket då gör att du har dina pengar på kontot nästkommande vardag.