Axo Finans

axo finansAxo Finans är en svensk låneförmedlare som hjälper dig att jämföra lån på den svenska marknaden så att du kan hitta den bank och långivare som kan ge just dig bäst ränta.

Det finns en stor andel banker som ger privatlån men det är svårt att jämföra dem då alla sätter individuell ränta på privatlån. Det betyder att bara för att en bank är bäst för någon betyder det inte att den är bäst för någon annan. Med en låneförmedlare som Axo Finans får du möjligheten att på ett enkelt sätt genom en ansökan skicka förfrågningar till en stor mängd banker.

En av de största fördelarna med att använda en låneförmedlare som Axo Finans är att endast en kreditupplysning görs istället för att varje bank ska behöva göra sin egen. Dessutom ställs bankerna mot varandra och de vet att de är tvungna att ge bästa budet för att ha en bra chans att få dig som kund.

Givetvis är det helt kostnadsfritt att använda Axo Finans. Du binder inte dig till att acceptera det bästa budet utan du tar ställning till det då.

LånLåneinformationFAQ

axo finansPrivatlån / Låneförmedlare
Axo Finans jämför privatlån åt dig från en stor mängd banker för att kunna presentera vilken bank som kan ge just dig bästa räntan efter din kreditvärdighet. Gratis ansökan såklart!
  Mer info / Ansök

Så går det till:

  • Besök Axo Finans genom att klicka på länken här på sidan.
  • Fyll i hur mycket du vill låna och hur lång återbetalningstid du önskar på ditt lån.
  • Fortsätt fylla i formuläret och klicka på vidare för att komplettera med mer personlig information.
  • När du slutfört ansökan så kommer Axo Finans att ringa tillbaka till inom ett dygn för att berätta om resultatet av din ansökan och presentera bästa erbjudandet.

Krav på dig som ansöker om lån:

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor.
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inga skulder hos Kronofogden

 

Om man är sambo/gift så kan det vara aktuellt att söka om lån tillsammans. Det ökar chansen att få lån och samtidigt till lägre ränta eftersom risken minskar hos banken.

Hur ansöker jag för att få erbjudanden på lån?

Ansök genom att besöka hemsidan och fyll i låneformuläret som Axo Finans har.

Det är inte svårare än att fylla i hur mycket du vill låna och med vilken återbetalningstid du önskar. Komplettera med din personuppgifter så hör Axo Finans av sig inom ett dygn när de fått svar från alla banker.

Hur mycket pengar kan man ansöka om genom Axo Finans?

Banker brukar inte tillåta ansökan om privatlån på över 500 000 kronor. Eftersom Axo Finans är en låneförmedlare och inte en bank själva blir således gränsen densamma där.

Finns det någon garanti att erbjudanden gäller?

Det är erbjudanden och inte mer än så. Oftast får du dock exakt den räntan som Axo Finans returnerar till dig då det är osannolikt att något radikalt förändrat bilden sedan dess.

Görs det någon kreditupplysning på mig som ansöker?

Ja, Axo Finans kommer att göra en kreditupplysning genom UC (Upplysningscentralen) som de i sin tur delar med alla bankerna.

Fördelen med detta är att det bara görs en kreditupplysning trots att du får svar från många banker.

Vilken ränta får man genom Axo Finans?

Axo Finans kommer försöka hitta det privatlånet som ger just dig bästa räntan. Alla privatlån har individuell satt ränta vilket betyder att om du ansöker tillsammans med någon och ni har väldigt bra kreditvärdighet kan ni få en väldigt låg ränta, annars är det svårt att få den absolut bästa räntan.

Det enda sättet att ta reda på exakt vilken ränta du kan få är att göra en kostnadsfri ansökan och se vilka erbjudanden man får.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Det beror helt och hållet på vilken bank du väljer. Vissa banker vill skicka skuldbrevet per post som du måste signera och returnera. Där efter tar det 2-5 dagar innan du har pengarna på ditt konto.

Andra banker tillåter dig att signera skuldbrevet genom t.ex. BankID och få således utbetalt pengarna mycket fortare, ibland redan nästan dag.

Företagsinformation
FöretagsnamnAxo Finans AB
Hemsidahttps://www.axofinans.se
Org.nr556907-5673
Grundat2012
SäteGöteborg, Sverige
Mer infoallabolag.se