Credway

CredwayCredway är kanske en av de bästa långivarna för dig som vill hitta ett bra snabblån. Här har du möjligheten att ansöka om lån från 1000 kr upp till 30000 kr med en fast månadsränta på 2.42%.

Credway har inga andra kostnader än ränta på sina lån och där tillkommer inga fasta avgifter. Detta gör att det är extremt enkelt för dig att jämföra lånen och förstå kostnaderna men framförallt så kan du få 30% tillbaka genom ränteavdraget.

Förutom en väldigt låg månadsränta så är Credway så säkra på att du inte hittar bättre att de erbjuder en prisgaranti. Vilket innebär att om du hittar något annat lån som är mellan 1000 kr och 30 000 kr som går att lägga på 30, 60 eller 90 dagar och som blir billigare så sänks priset. Credway kommer då inte bara bara matcha det bättre priset utan lägga sig 10 % under så att du får det bästa snabblånet.

De bästa snabblånen kommer alltid vara de som är billigast och med lägst ränta. Credway är ett bra val för dig som vill låna pengar snabbt med låg ränta.

LånLåneinformationFAQ

Credway

Snabblån / Kreditkonto
Credway erbjuder ett så kallat digitalt kreditkonto. Du ansöker om en kreditgräns och när du blivit beviljad till det kan du när som helst ta ut pengar som direkt sätts över till ditt bankkonto.

Credway erbjuder en låg månadsränta, använder inte UC för kreditupplysning och du signerar enkelt med BankID. Lånebeskedet får du direkt efter ansökan.

  Mer info / Ansök

Så går det till:

  • Besök Credway och fyll i ansökan om att öppna ett kreditkonto med önskat belopp.
  • När du blivit godkänd så kan välja hur mycket du vill ta ut. Ta ut hela summan eller endast en del av det.
  • Creway för sedan över pengar till ditt vanliga bankkonto så du kan komma åt och använda dem med t.ex. Visa och Mastercard.

Du betalar inte för kreditgränsen utan du kan ansöka om ett kreditkonto på 30 000 kronor men det är endast de pengar du tar ut och flyttar till ditt konto som du faktiskt använder och betalar för.

Detta krävs för att få låna hos Credway:

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du måste genomgå en vanlig kreditprövning och bli godkänd

Hur ansöker jag om ett snabblån hos Credway?

Det är väldigt enkelt att ansöka om ett kreditkonto hos Credway. Besök deras hemsida, välj hur mycket kreditgräns du vill ha, klicka på ansök och fyll i formuläret. Sedan signerar du med BankID och du lär få ett svar omedelbart under Credways öppettider.

Hur mycket kan man låna?

Creway har ett smart system där du ansöker om en maxinal kreditgräns. Denna gräns får inte vara mer än 30 000 kronor men du kan välja hur mycket pengar du vill kunna ha tillgång till.

Från detta konto kan du sedan föra över pengar till ditt vanliga bankkonto och först då betalar du den låga månadsräntan för de pengar du tagit ut.

Blir alla ansökningar beviljade ett lån?

Nej, det skulle innebära att där inte finns några krav. Credway kräver att du är myndig, kan betala tillbaka och inte har några skulder hos Kronofogden.

Görs det någon kreditupplysning på mig som ansöker?

Ja, enligt lag krävs det att alla som lånar ut pengar gör en kreditupplysning. Credway är inget undantag här.

Använder Credway UC för kreditupplysning?

Credway använder sig inte av UC. De använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag för detta.

Hur snabbt godkänns ansökan hos Credway?

Alla ansökningar granskas direkt under öppettiderna. Om du ansöker under dessa tider så kommer din ansökan att godkännas eller avslås väldigt snabbt.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Förutsatt att du blivit godkänd för ett kreditkonto så kan du börja ta ut pengar direkt. Om du ansöker om att ta ut pengar under öppettiderna och du har ett bankkonto hos Swedbank, Handelsbanken eller Nordea så kommer pengar sättas in på ditt konto inom en timme.

Hur gör man ett uttag hos Credway?

Uttag görs i samband med låneansökan och om du är återkommande kund kan du ta ut pengar genom "Mina Sidor" hos dem, ringa dem, skicka SMS eller använda deras App för mobiltelefoner.

Vilket är det minsta uttaget?

Det minsta uttaget du kan göra från ditt kreditkonto hos Credway till ditt bankkonto är 500 kr.