DayPay

DayPay är en långivare som erbjuder snabblån och smslån med direkt utbetalning till bl.a. banker som Swedbank och Handelsbanken. De erbjuder dig lån upp till 20 000 kronor som du enkelt ansöker om online och verifierar dig med hjälp av BankID.

Du kan låna upp till 10 000 kronor hos DayPay utan att UC används och återbetalningstiden är upp till 90 dagar för det. Vill du låna mer än 10 000 kronor så kommer UC användas för att göra Kreditupplysningen istället för något av de andra företagen. Men det ger dig mycket lägre ränta att låna 11 000 kronor eller mer när UC används och då får du även återbetalningstid på 1 år eller längre.

Du ansöker om lån enkelt online och du får besked direkt på skärmen efter att du gjort ansökan. Pengarna sätts sedan in på kontot samma dag och DayPay är kända för sin snabba handläggning av ansökningar.

LånLåneinformationFAQ

Snabblån / Smslån
DayPay tillhandahåller ett lån där du kan låna upp till 10 000 kronor utan att UC används och som återbetalas upp till 90 dagar. Det går snabbt att ansöka och pengarna når ditt konto samma dag.
  Mer info / Ansök

Så går det till:

  • Om du får oväntade utgifter och snabbt behöver pengar kan du ansöka hos DayPay.
  • Ansökan om ett snabblån görs online och du får besked direkt på skärmen.
  • Vid godkänd ansökan betalas pengarna ut direkt.
  • Har du Swedbank eller Handelsbanken har du pengarna inom en timme. Andra banker tar längre tid.

Vad som krävs för att låna:

  • Du måste minst 20 år gammal
  • Du måste har en godkänd kreditvärdighet
  • Du får inte ha skulder hos Kronofogden
  • Du bör inte ha några betalningsanmärkningar
  • Har tillgång till ett mobiltelefonabonnemang

Hur ansöker jag om lån hos DayPay?

Det lättaste sättet att ansöka om ett snabblån hos DayPay är att besöka deras hemsida, fylla i hur mycket du vill låna och påbörja processen där. Du signerar dig enkelt med BankID och får svar på din ansökan direkt.

Hur mycket kan jag låna hos DayPay?

DayPay erbjuder lån upp till 20 000 kronor.

Lån upp till 10 000 kronor räknas som snabblån och här används inte UC för din ansökan. Du har också bara möjlighet att få en återbetalningstid på upp till 90 dagar beroende på hur mycket du lånar.

Om du lånar över 10 000 kronor så görs kreditupplysningen med UC men du får också mycket lägre ränta för lånet och får längre avbetalningstider på 1, 2 eller 3 år.

Blir alla ansökningar beviljade ett lån?

Nej, utan du som ansöker om lånet måste ha den kreditvärdighet som DayPay ställer på dig. Det innebär någon form av inkomst, i princip inga betalningsanmärkningar och i deras ögon en god möjlighet att kunna betala tillbaka pengarna du lånar.

Görs det någon kreditupplysning på mig som ansöker?

Ja, det görs alltid kreditupplysning när du ansöker om lån oavsett om du använder dig av DayPay eller någon annan långivare. Det är ett krav för att kunna ta reda på vilken kreditvärdighet du har och om du kan betala tillbaka pengarna du lånar.

Används UC som kreditupplysningsföretag?

Om du väljer att låna upp till 10 00 kronor så slipper du att kreditupplysningen görs med UC. Om du väljer att låna över det så används däremot UC.

Hur snabbt får jag lånebesked?

Du ansöker enkelt online, verifierar dig med BankID och sedan får du svaret på om din ansökan godkänns eller ej direkt på skärmen.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Pengarna betalas ut direkt men hur lång tid det tar innan de når ditt konto avgörs med vilken bank du har. Om du har Swedbank eller Handelsbanken så har du pengarna på kontot inom en timme oavsett vilken dag det är. Om du har en annan bank kan det dröja till nästkommande vardag.