Direkt utbetalning till Handelsbanken

För dig som har Handelsbanken som bank finns det bra möjligheter att låna pengar med snabblån och smslån som betalas ut direkt till ditt bankkonto. Detta gäller även på kvällar och helger som lördagar och söndagar.

Många av de långivare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning har också direkt utbetalning till Handelsbanken, men det finns också undantag så det är viktigt att välja rätt för att vara säker på att man ska kunna få pengarna direkt.

Om du har ett bankkonto hos Handelsbanken och vill låna pengar direkt men långivaren inte erbjuder det till just den banken så kommer du antagligen få vänta till nästkommande vardag. Samma gäller om du försöker låna pengar när långivaren inte har öppet då alla ansökningar måste granskas manuellt oavsett långivare.

Snabblån till Handelsbanken

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Följande långivare erbjuder direkt utbetalning till kunder hos Handelsbanken, vilket innebär att du normalt sätt har pengarna inom en timme efter att ansökan blivit godkänd.

Risicum
Risicum erbjuder direkt utbetalning till kunder som har bankkonto hos Handelsbanken. Låna upp till 20 000 kronor snabbt och enkelt.
Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Ingen UC! Lånebesked direkt!
Mer info / Ansök
Daypay
Hos Daypay kan du som har bankkonto hos Handelsbanken snabbt och enkelt ansöka om lån upp till 20 000 kronor. Du kan undvika UC upp till 10 000 kronor.
Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Lånebesked direkt!
Mer info / Ansök
Creditstar
Creditstar erbjuder direkt utbetalning av smslån och snabblån till de flesta banker och däribland Handelsbanken. Ansök gratis och låna upp till 5 000 kronor första gången.
Gratis ansökan! Återbetalning upp till 90 dagar!
Mer info / Ansök

Hur snabbt betalas pengarna ut?

Hur snabbt pengarna betalas ut till ditt konto hos Handelsbanken kan skilja sig lite.

Långivarna ovan erbjuder direkt utbetalning till Handelsbanken men det förutsätter att du ansöker och blir godkänd för snabblånet under deras öppettider. Det krävs alltså att en handläggare tittar på din ansökan och godkänner dig. Ansöker du under öppettiderna brukar dock detta gå väldigt fort och det är inte ovanligt att man har ett svar inom 10-15 minuter.

Om din ansökan blir godkänd så betalas pengar ut direkt till ditt bankkonto men det kan ta lite tid för Handelsbanken att bearbeta utbetalningen så i vissa fall kan det ta lite tid även om det vanligaste är att du har pengarna inom 30 minuter.

För att se långivarnas öppettider (vilket är viktigt i sammanhanget) så besök deras sida och ta en titt på dem där. Avvikelser för speciella helgdagar kan förekomma så var observant på det om det är en högtidsdag.

Pengar direkt på helgen till Handelsbanken

Samma långivare som erbjuder direkt utbetalning till Handelsbanken (se ovan) har också möjlighet att göra direkta utbetalningar på fredagskvällar, lördagar, söndagar och andra helgdagar när banker normalt sätt har stängt. Även på vanliga vardagskvällar är detta fullt möjligt.

För att få en direkt utbetalning på helgen så krävs det att din ansökan kan hanteras och godkännas vilket innebär att långivaren måste ha öppet när du ansöker så de hinner titta på din ansökan och godkänna den. Först när den är godkänd betalas dina pengar ut och har du Handelsbanken kommer du då kunna få dina pengar ”direkt” även om transaktionen i enstaka fall kan ta lite tid.

Men detta gör det fullt möjligt för dig att låna pengar på helgen och få utbetalt beloppet till ditt bankkonto hos Handelsbanken så du kan börja använda dem direkt. Detta är något som uppskattas och används flitigt av folk som hamnar i kris, är på resande fot eller på annat sätt snabbt behöver få pengar till sitt konto.

Låna utan UC & Kreditupplysning

Att låna pengar av en långivare som är registrerade hos Finansinspektionen innebär att de kommer göra en kreditupplysning på dig. Det finns inga undantag här då detta är ett krav och på samma sätt krävs det att din ansökan granskas av en handläggare vilket kräver at långivaren har öppet för att kunna få en direkt utbetalning.

Att låna pengar av en aktör som inte skulle vara registrerade hos Finansinspektionen är direkt olämpligt och skulle du hitta någon sådan rekommenderas du snarare anmäla dem till FI så de kan granska dem än att försöka sig på att låna pengar från dem.

Däremot går det utmärkt att undvika kreditupplysning genom UC om du ska låna pengar. De flesta långivare av snabblån och smslån brukar undvika att använda sig av UC vid lägre belopp vilket gör det möjligt för dig att låna pengar med direkt utbetalning till Handelsbanken utan att UC används.

Pengar samma dag

Banktransaktioner mellan banker tar tid men de har blivit snabbare genom åren och idag kan du faktiskt ansöka om lån hos långivare och få pengarna samma dag på ditt bankkonto trots att de inte erbjuder direkt och snabb utbetalning till Handelsbanken. Men för att detta ska vara möjligt krävs det att du ansöker på förmiddagen en vardag för att ha möjligheten att samma eftermiddag ha pengarna på ditt konto. I värsta fall får du vänta till nästkommande vardag innan pengarna når ditt bankkonto.

Om det inte är kritiskt för dig att pengarna når ditt konto inom en timme så kan det vara smart att jämföra alla snabblån och även titta på räntefria smslån för lån som är helt kostnadsfria en första period.