Direkt utbetalning till Nordea

Att låna pengar med direkt utbetalning är möjligt om du har någon av de större bankerna som t.ex. Nordea. Det finns en handfull bra långivare av snabblån och smslån som erbjuder direkt utbetalning till bankkonton hos Nordea vilket är perfekt för dig som behöver pengarna snabbt.

Snabblån och mobillån har växt sig stort i Sverige och har blivit en trygghet för många om något kritiskt skulle uppstå. Genom att vända sig till långivare som erbjuder direkt utbetalning till din bank har du möjligheten att få pengarna på ditt konto redan samma dag och t.o.m. inom en timme. För dig som kund hos Nordea finns där flera långivare som erbjuder just detta.

För att kunna få en direkt utbetalning till ditt bankkonto hos Nordea krävs det att du ansöker hos en långivare som erbjuder det och under deras öppettider. Givetvis krävs det också att du blir godkänd för lånet men i övrigt är det en väldigt enkel och överlag en snabb process.

Snabblån till Nordea

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Nordea tillhör utan tvekan en av de större bankerna i Sverige och följande långivare erbjuder snabba och/eller direkta utbetalningar till bankkonton i banken.

Risicum
Hos Risicum kan du få direkt utbetalt till banker som t.ex. Nordea. Snabb och gratis ansökan där du kan låna upp till 20 000 kronor.
Inga dolda avgifter! Ingen UC! Lånebesked direkt!
Mer info / Ansök
Ferratum
Ferratum är en långivare av snabblån som erbjuder direkt utbetalning till bankkonton hos bl.a. Nordea och där du även kan ansöka om lån på helger. Ansök om summor upp till 20 000 kronor.
Låna utan säkerhet! Ingen UC! Räntefritt första 30 dagarna!
Mer info / Ansök
Creditstar
Creditstar är en långivare som erbjuder snabba och direkta utbetalningar till flera svenska storbanker som t.ex. Nordea. Låna upp till 5 000 kr som ny kund med avbetalning på 3 tillfällen.
Gratis ansökan! Återbetalning upp till 90 dagar!
Mer info / Ansök

Så fungerar direkt utbetalning

Direkt utbetalning av snabblån fungerar på så sätt att du som ansöker om lånet måste göra det medan långivaren har öppet och långivare behöver ha bankkonto i samma bank som du. För att få direkt utbetalt till bankkonton hos Nordea krävs därför att långivaren har ett konto där med.

Alla låneansökningar som kommer in kommer att granskas manuellt. I samband med detta kommer en handläggare hos långivaren att få upp en elektronisk kreditupplysning av dig och baserat på den kan du får ett besked inom några minuter. Så fort du blivit godkänd för ett lån kan du alltså få pengarna insatta på ditt konto inom 15 minuter även om det ibland kan ta lite längre tid än så.

Det spelar alltså ingen roll om det är en fredagskväll, lördag, storhelg eller t.o.m. julafton så kan du få pengarna direkt förutsatt att långivaren har öppet just då.

Den normala handläggningstiden är ofta ganska kort och därför blir det sällan kö i låneansökningar även om detta teoretiskt skulle kunna uppstå om måna ansökningar kommer in på kort stund.

Pengar samma dag till Nordea

Om du vill låna pengar och få dem insatta till ditt konto hos Nordea samma dag så är det dock inte säkert att du behöver vända dig till långivare med direkt utbetalning. Flera andra långivare erbjuder insättning samma dag och kan ha pengarna på ditt konto under eftermiddagen om du ansöker på förmiddagen.

Därför kan det alltid vara bäst att jämföra snabblån så att du kan hitta det bästa snabblånet för dig. Det finns t.ex. räntefria snabblån som är kostnadsfria som erbjuds till nya låntagare som tidigare inte lånat pengar genom långivaren. Det kan vara ett väldigt kostnadseffektivt val om man vill låna pengar under endast 30 dagar.

Det säkraste sättet att garantera att man får pengarna på sitt konto hos Nordea redan samma dag är förvisso att vända sig till en långivare som kan erbjuda direkta utbetalningar dit. Det kan alltid uppstå tekniska problem och ansöker du på helgen brukar det ändå dröja till nästkommande vardag vilket man kanske vill undvika.

Däremot kan det vara bra att veta att det finns alternativ och är det inte superbråttom att pengar kommer in på ditt konto bör du välja det mest lönsamma lånet för dig.