Direkt utbetalning till Swedbank

Behöver du låna pengar med direkt utbetalning till ett konto hos Swedbank? På denna sida listar vi långivare som tillhandahåller just denna tjänst.

Situationer kan uppstå när man snabbt behöver mer pengar på sitt konto och även om det finns flera aktörer som erbjuder lån med direkt utbetalning så krävs det att du har rätt bank för att det ska gå riktigt fort.

För dig som är kund hos Swedbank och ditt vanliga bankkonto där så är utbudet av långivare mer begränsat än för de som har bankkonto hos Nordea eller Handelsbanken.

Men det finns möjlighet att som kund hos Swedbank även få pengar direkt till sitt konto och det gäller under helgen och på andra helgdagar.

Snabblån till Swedbank

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Dessa snabblånen som listas nedanför är perfekta för dig som har bankkonto hos Swedbank och behöver pengar snabbt. De har alla mer eller mindre direkta och snabba utbetalningar till konton där.

Daypay
Hos Daypay kan du snabbt och enkelt ansöka om lån upp till 20 000 kronor. Utbetalning inom en timme till Swedbank och Handelsbanken.
Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! UC över 10 000 kr! Lånebesked direkt!
Mer info / Ansök
Creditstar
Creditstar har direkta och snabba utbetalningar till de största svenska bankerna däribland Swedbank. Normalt har du pengarna inom 15 minuter efter utbetalning.
Gratis ansökan! Återbetalning upp till 90 dagar! Låna upp till 5 000 kr första gången!
Mer info / Ansök

Snabba utbetalningar

Den typiska definitionen av snabblån är att de går snabba att ansöka till och det stämmer oftast rätt bra eftersom långivarna har givmilda öppettider en bit in på kvällen och även på helger.

Men för att utbetalningen efter att man blivit godkänd ska gå snabbt så krävs det att långivaren har ett konto i banken och att banken gör dessa transaktioner snabbt. För Swedbank innebär detta normalt sätt att man har pengarna i princip direkt och det bör aldrig ta mer än 15 minuter om långivaren har ett bankkonto där.

Om du är kund hos någon annan bank kan det finnas andra snabblån med direkt utbetalning som passar dig istället. De vi listar här är som sagt anpassade för Swedbank men kan i vissa fall även ha direkt utbetalning till andra banker också.

Pengarna samma dag

Långivarna vi listar här ovan är speciellt snabba för Swedbank i och med att de har konto där och kan göra dessa snabba utbetalningarna. Däremot kan andra snabblån också vara snabba men då innebär det ofta att du på vardagar måste ansöka innan klockan 13 för att få pengarna senare på kvällen under samma dag.

Detta kräver lite mer framförhållning då du måste ansöka inom en viss tid för att hinna få pengarna samma dag. Fördelen är väl att du har ett större utbud av aktörer att välja mellan och det kanske är lättare att hitta någon som känns bäst för dig eller som har bästa erbjudandet för ett lån.

UC & Kreditupplysning

Oavsett vilken bank du vill ha en snabb utbetalning till så kommer en kreditupplysning att behöva göras på dig. Det spelar ingen roll om du är kund hos Swedbank, Handelsbanken eller någon annan bank så är en kreditupplysning det enda sättet för långivare att se hur lämplig du är som mottagare av ett lån.

Däremot innebär inte kreditupplysning per automatik att kontrollen sker genom UC (Upplysningscentralen). Det finns flera andra kreditupplysningsföretag som används och det är faktiskt vanligare att UC inte används även dessa också förekommer i samband med blancolån och andra mikrolån.

Mer om Swedbank

SwedbankSwedbank är en av Sveriges största banker och tillsammans med Swedbank tillhör idag även en stor mängd Sparbanker. Detta betyder att samma fördelar och system som Swedbank använder kommer även gälla alla kunder i dessa Sparbanker.

Swedbank tillhandahåller en relativt komplett Internetbank med BankID både som app i telefonen (Mobilt BankID) men även genom dosa och koder. Det gör det enkelt för dig att ansöka om snabblån online eftersom en del av verifikationen är att identifiera sig med någon form av ID eller e-leg online.

Hemsida: www.swedbank.se

Sparbanker i Swedbank

Sparbanker som tillhör Swedbank och som därför bör ha direkta utbetalningar hos långivarna här ovan är följande:

Sparbanken i Karlshamn (Blekinge)
Sölvesborg-Mjällby Sparbank (Blekinge)

Orusts Sparbank (Bohuslän)
Sparbanken Tanum (Bohuslän)
Tjörns Sparbank (Bohuslän)

Bjursås Sparbank (Dalarna)
Leksands Sparbank (Dalarna)
Norrbärke Sparbank (Dalarna)
Södra Dalarnas Sparbank (Dalarna)
Dalslands Sparbank (Dalsland)

Närs Sparbank (Gotland)
Sparbanken Gotland (Gotland)

Falkenbergs Sparbank (Halland)
Laholms Sparbank (Halland)
Sparbanken Boken (Halland)
Varbergs Sparbank AB (Halland)

Hälsinglands Sparbank (Hälsingland)

Sparbanken Nord (Norrbotten)

Lekebergs Sparbank (Närke)

Ekeby Sparbank (Skåne)
Ivetofta Sparbank i Bromölla (Skåne)
Skurups Sparbank (Skåne)
Snapphanebygdens Sparbank (Skåne)
Sparbanken Skåne AB (Skåne)
Sparbanken Göinge AB (Skåne)
Sparbanken Syd (Skåne)

Häradssparbanken i Mönsterås (Småland)
Högsby Sparbank (Småland)
Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank (Småland)
Markaryds Sparbank (Småland)
Sparbanken Eken AB (Småland)
Södra Hestra Sparbank (Småland)
Tjustbygdens Sparbank AB (Småland)
Vimmerby Sparbank AB (Småland)
Virserums Sparbank (Småland)
Ålems Sparbank (Småland)

Sparbanken Rekarne AB (Södermanland)
Sörmlands Sparbank (Södermanland)

Roslagens Sparbank (Uppland)
Sparbanken i Enköping (Uppland)

Fryksdalens Sparbank (Värmland)
Westra Wermlands Sparbank (Värmland)

Mjöbäcks Sparbank (Västergötland)
Sparbanken Alingsås AB (Västergötland)
Sparbanken Lidköping AB (Västergötland)
Sparbanken Skaraborg AB (Västergötland)
Sparbanken Tranemo (Västergötland)
Swedbank Sjuhärad AB (Västergötland)
Tidaholms Sparbank (Västergötland)
Ulricehamns Sparbank (Västergötland)
Åse och Viste härads Sparbank (Västergötland)

Bergslagens Sparbank AB (Västmanland)
Sala Sparbank (Västmanland)
Sparbanken Västra Mälardalen (Västmanland)

Sidensjö Sparbank (Ångermanland)

Ölands Bank AB (Öland)

Kinda-Ydre Sparbank (Östergötland)
Vadstena Sparbank (Östergötland)
Valdemarsviks Sparbank (Östergötland)
Åtvidabergs Sparbank (Östergötland)

Dessa lokala sparbanker är en del av Swedbank och ger kunder tillgång till lokala kontor och kontaktpersoner. Eftersom allting hänger ihop med Swedbank så bör även utbetalningarna av lån ske direkt även om du är kund hos någon av Sparbankerna. Om du inte skulle få pengarna direkt utbetalt kan du alltid utnyttja din ångerrätt som konsument vilket ger dig rätten att ångra allt inom 14 dagar utan extra kostnader eller avgifter.