EverydayPlus

EverydayPlusEverydayPlus är en långivare som tillhandahåller kreditkonto som i praktiken fungerar som ett kreditkort i mobilen. Du har möjlighet att göra uttag på mellan 200 - 20 000 kronor vilket är helt anpassat efter vilka behov du kan tänkas ha.

Skillnaden mellan ett vanligt lån och ett kreditkonto är att du precis som vanligt ansöker om att få lånet men även om du blir beviljad ett kreditkonto så kostar det inte pengar. Det är först när du tar ut pengar från kontot och för över det till ditt bankkonto som det kostar något. Det betyder att du kan göra alla förberedelser kostnadsfritt och när du väl behöver handla på kredit eller få extra pengar någon månad så är allting redo.

EverydayPlus blir således en buffert som du kan använda dig av månader när du behöver extra pengar, precis som ett kreditkort fast du här istället för över pengar till ditt bankkonto.

LånLåneinformationFAQ

EverydayPlusKreditkonto
EverydayPlus erbjuder ett flexibelt och bra kreditkonto som gör att du snabbt och enkelt kan föra över pengar till ditt bankkonto när du behöver extra pengar. Ett snabbare lån än så är svårt att hitta.
  Mer info / Ansök

Så går det till:

  • För att ansöka om ett kreditkonto hos EverydayPlus så använder du ditt BankID för att identifiera dig.
  • Där efter fullföljer du ansökan med ytterligare uppgifter.
  • Avtalet signerar du online och finns sedan tillgängligt via Mina Sidor.
  • Efter att du blivit beviljad kredit kan du hämta ut pengar från kreditkontot till ditt bankkonto om du vill.

Detta krävs för att låna hos EverydayPlus:

  • Att du är folkbokförd i Sverige
  • Att du är 20 år fyllda och maximalt 75 år gammal
  • Att du inte har några betalningsanmärkningar och en ordnad ekonomi
  • Har en taxerad årsinkomst på minst 120 000 kr
  • Att du har BankID så du kan signera online

Hur ansöker jag om ett kreditkonto hos EverydayPlus?

Det är mycket enkelt att ansöka och du gör det genom att logga in med ditt BankID och fullfölja ansökan på deras hemsida.

Hur mycket kan jag låna hos EverydayPlus?

Den maximala gränsen för kreditkontot är 20 000 kronor. Du kommer inte kunna passera detta. Den minsta summan du kan betala ut från ditt kreditkonto är 200 kr.

Blir alla ansökningar beviljade?

Nej, du måste leva upp till kraven som ställs för att du ska kunna få öppna ett kreditkonto. Kraven är inte orimliga utan ligger i samma nivå som de flesta långivare kräver vilket kortfattat är en inkomst och att du inte har betalningsanmärkningar.

Görs det någon kreditupplysning på mig som ansöker?

Ja, EverydayPlus precis som alla andra långivare kommer göra en kreditupplysning för att få kompletterande information om din ekonomiska situation. Det är bl.a. för att säkerställa att du har en taxerad inkomst men även så att du inte har registrerade betalningsanmärkningar hos Kronofogden.

Använder EverydayPlus UC för kreditupplysning?

Nej, EverydayPlus använder inte UC (Upplysningscentralen) för att göra kreditupplysningar.

Hur snabbt får jag lånebesked från EverydayPlus?

Vanligtvis går det väldigt fort att få besked om man godkänns kreditkonto eller ej. De har öppet länge under vardagar och mitt på dagen på helger.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Om du använder dig av Nordea så överförs pengarna direkt och du har dem på ditt konto normalt inom 15 minuter. Hos andra banker kan det dröja till nästkommande dag eller till senare på kvällen beroende på när du genomförde överföringen.