Flexlimit

FlexlimitFlexlimit tillhandahåller flera typer av mikrolån där snabblån och smslån är de mest självklara men även deras kontokredit är ett populärt val. Hos Flexlimit har du möjlighet att ansöka om en kredit på mellan 3 000 - 15 000 kronor utan säkerhet.

Flexlimit gör det enkelt för dig att låna belopp som 3 000, 5 000, 10 000 eller 15 000 kronor. Lättast och bästa sättet för dig som vill låna pengar är att välja Kontokredit som gör att du har förberett med låneansökan och behöver inte dra med det om du behöver pengar. Ena månaden kanske du bara behöver låna 1 000 kronor och då kan du föra över det till ditt bankkonto snabbt och enkelt. En annan månad kanske du blir i akut behov av 4 000 kronor och kan då välja att föra över den summan istället (förutsatt du blivit godkänd för den kontokrediten).

Om du har bankerna Handelsbanken eller Nordea så får du pengar insatt på ditt konto inom 15 minuter också.

LånLåneinformationFAQ

FlexlimitSnabblån / Smslån
Låna snabbt och enkelt upp till 15 000 kronor utan svårigheter där ingen UC görs. Direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken!
  Mer info / Ansök
FlexlimitKontokredit
Förbered dig för framtida situationer där du kan komma behöva låna pengar. Genom att välja Kontokredit är du redo att föra över pengar så fort du behöver utan att då gå igenom låneansökan. Flexibelt och praktiskt sätt där du kan göra flera uttag också.
  Mer info / Ansök

Så går det till:

  • Fyll i vilken önskad kreditgräns du önskar vilja ha på Flexlimits hemsida.
  • Identifiera dig med BankID och fyll i övriga uppgifter.
  • Lånebesked ges direkt och om du är godkänd kan du ta ut pengar direkt till ditt bankkonto.

Vad krävs för lån hos Flexlimit:

  • Du måste ha en fast adress här i Sverige
  • Du måste ha en fungerade e-postadress
  • Du behöver ha ett svensk telefonnumer
  • Du måste ha någon form av regelbunden/taxerad inkomst
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar registrerade på dig

Hur ansöker jag om lån och kontokredit hos Flexlimit?

Det är väldigt enkelt och görs genom att besöka deras hemsida, fylla i önskad lånebelopp som du vill ha och identifiera dig med BankID. Efter att ha kompletterat med ytterligare uppgifter så kan du skicka in ansökan och får vanligtvis svar inom några minuter.

Hur mycket kan jag låna?

Du ansöker om en kreditgräns och sen väljer du hur mycket av det du vill ta ut för lån. Kreditgränserna är 3 000, 5 000, 10 000 och 15 000 kronor. Så fort du är godkänd kan du välja att ta ut så mycket pengar du önskar så länge det inte överstiger din kreditgräns.

Blir alla ansökningar beviljade?

Nej, Flexlimit utför kreditupplysning för att säkerställa att du är en lämplig kandidat att låna ut pengar till. Det krävs t.ex. att du inte har några betalningsanmärkningar och att du har någon form av regelbunden inkomst för att få låna pengar.

Görs det någon kreditupplysning på mig som ansöker?

Ja, Flexlimit gör precis som alla andra långivare en kreditupplysning på dig.

Använder Flexlimit UC för kreditupplysning?

Nej, Flexlimit använder sig inte av UC utan istället Creditsafe AB för att göra sin kreditupplysningar.

Hur snabbt får jag lånebesked?

Hos Flexlimit får du lånebesked direkt inom några minuter så länge det är inom öppettider.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Så fort du blivit godkänd för den kreditgränsen du ansökte om så kan du välja att betala ut pengar från din kontokredit hos Flexlimit. Om du har någon av bankerna Nordea eller Handelsbanken så har du pengarna på ditt konto inom 15 minuter.