Frogtail

FrogtailFrogtail är en långivare som erbjuder lån upp till 40 000 kronor utan säkerhet. Det är väldigt enkelt att ansöka om lån online och det första du gör är att fylla i lite personliga uppgifter och får sedan ett svar tillbaka med olika erbjudanden på lån och räntor. Du får nu välja om du vill avbryta eller om du vill fortsätta med något av de erbjudanden som lagts fram till dig.

Frogtail erbjuder snabba utbetalningar och med möjlighet att få pengarna insatta på bankkontot redan samma dag. Frogtail erbjuder även kreditkort där du har möjlighet att ta med dig en kredit som du kan använda om behov uppstår. Detta är ett smart sätt om du vet med dig att du kanske hamnar i situationer där köp på kredit kan vara riktigt bra. Betalning på och under resor är ett typiskt exempel där kreditkort är väl värt.

LånLåneinformationFAQ

FrogtailSnabblån
Frogtail erbjuder snabblån som ett lån utan säkerhet med 40 000 kronor som maxbelopp på lånet. Det är enkelt och gratis att ansöka för att få ett erbjudande med personliga ränta.
  Mer info / Ansök

Så går det till:

  • Du ansöker genom att uppge ditt mobiltelefonnummer, hur mycket du vill lån och fyller i lite personliga uppgifter.
  • Frogtail visar dina lånealternativ som är baserat på en personliga ränta.
  • Du väljer att godkänna något av alternativen eller avbryta. Detta är helt upp till dig som ansöker!
  • Om du väljer att fortsätta med något alternativ så kommer processen att påbörjas och pengarna betalas ut.

Krav på dig som ansöker om lån:

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige
  • Du får inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden.
  • Du måste ha en taxerad inkomst

Hur ansöker jag om lån hos Frogtail?

Enkelt! Du börjar med att fylla i hur mycket du vill låna och ditt mobiltelefonnummer. Komplettera med lite personliga uppgifter så kommer du sedan få möjligheten att få flera lånealternativ att presenteras för dig. Här kan du se din personliga ränta som du får på lånet och väljer sedan om du vill fortsätta eller avbryta och inte låna pengar.

Hur mycket kan jag låna hos Frogtail?

Du har möjlighet att låna upp till 40 000 kronor hos Frogtail utan säkerhet.

Blir alla ansökningar beviljade ett lån?

Nej, utan precis som hos andra långivare måste du först bli godkänd för ett lån vilket bl.a. innebär att en kreditupplysning görs. Däremot ställs det inga konstiga krav på dig som vill låna. Du kan läsa mer om det under fliken Låneinformation här.

Görs det någon kreditupplysning på mig som ansöker?

Ja, Frogtail kommer göra en kreditupplysning för att se om du kan få lån. Det som krävs är att du inte har något skuldsaldo hos Kronofogden och att du har en taxerad inkomst. Även andra krav ställs och du hittar mer om det på deras hemsida.

Används UC hos Frogtail?

Nej, Frogtail använder ett annat kreditupplysningsföretag för att säkerställa att de uppgifter du lämnar är korrekta.

Hur snabbt får jag lånebesked från Frogtail?

Inom öppettider får du förslag väldigt fort från Frogtail. Om du vill godkänna deras erbjudande eller inte är helt upp till dig.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Utbetalningar från Frogtail är snabba men för att du ska kunna få pengarna samma dag krävs det rätt bank och att du ansöker inom deras utsatta tider. Du hitta mer exakt information om detta på deras hemsida.