Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 2017-07-06:

Företaget FeWorks Ltd Uk Filial (”oss”, ”vi” etc.) med org.nr 516404-3050 och säte i Lund, Sverige driver denna webbplats (bästasnabblån.nu). Integritetspolicyn (Privacy Policy) är skapad för att informera dig som använder och besöker webbplatsen hur data och personlig information om dig sparas samt delas.

Vi använder endast den personliga information vi samlar in till att förbättra webbplatsen och din upplevelse av vistelsen här så länge inget annat anges.

Information som vi samlar in

Information som du direkt tillhandahåller till oss genom ett formulär sparas i den mån som krävs för att vi ska kunna hantera och arkivera händelsen. Det kan t.ex. innebär att du kontaktar oss genom ett kontaktformulär eller registrerar dig i nyhetsbrev så kommer den information som du skickar med formuläret att sparas för att vi ska kunna hantera ärendet.

Annan information som samlas in är hur webbplatsen användas och hur du och andra besökare navigerar. Detta ger oss en direkt inblick i vilka delar av webbplatsen som efterfrågas mest och hur vi kan förbättra webbplatsen framåt.

Vi samarbetar även med flera tredje parter som kan ta del av din navigering och spåra dig när du lämnar vår webbplats via en extern länk. Om du följer en extern länk till en annan domän än denna webbplats gäller inte längre denna integritetspolicy. Du bör du vända dig till deras policy för vidare information om hur den webbplatsen hanterar personlig information.

Den mesta av den data som sparas av oss och av tredje parter är för statistik och spåra användningen.

Kakor (Cookies)

Cookies är information (text/historik/statistik t.ex.) som vi har möjligheten att spara på din dator när du navigerar på vår hemsida. Om du inte vill att denna information kan sparas så kan du rensa denna information/kakor genom inställningarna i din webbläsare. Du kan även välja att navigera på vår sida i ett s.k. Inkognitofönster där alla kakor som sparas endast stannar under den aktuella sessionen och tas automatiskt bort när webbläsarens fönster stängs.

När du navigerar och använder vår webbplats sparar vi och tredje parter kakor på din dator. Denna information spårar vad du klickar på, inställningar på hemsidan och för statistik över hur du navigerat.

Kontakta oss

Om där är några tveksamheter i hur vi hanterar din personliga information är du välkommen att kontakta oss.