Klicklån

KlicklånKlicklån är en lånetjänst som tillhör företaget Thorn Svenska AB och erbjuder dig att låna upp till 40 000 kronor räntefritt. Ränta till lånet sätts individuellt baserat på din kreditvärdighet och du behöver inte sätta något i säkerhet för att låna pengar hos Klicklån.

Klicklån är ett enkelt och snabbt sätt att ansöka om ett lån där du själv kan styra över din återbetalningstid med möjlighet att väja upp till 72 månader (5 år) i amortering på lånet.

Klicklån erbjuder utbetalning lån som når ditt bankkonto redan samma dag. Det krävs dock att det är en vardag och att du ansöker om lånet innan kl. 11 för att du ska kunna få utbetalt pengarna samma dag.

Det som kan göra Klicklån till det bästa snabblånet för dig är enkelheten, möjligheten att ansöka upp till 40 000 kronor och att du får en personlig ränta som är mycket lägre är de flesta snabblån och smslån.

LånLåneinformationFAQ

KlicklånLån
Klicklån erbjuder snabblån som kan betalas ut samma dag och där du har möjlighet att få personlig ränta och välja flexibel amortering.
  Mer info / Ansök

Så går det till:

  • Besök Klicklåns hemsida och fyll i formuläret med hur mycket du vill låna och under hur länge.
  • Fyll i personlig information och klicka dig vidare. Signera sedan din ansökan med e-legitimation som t.ex. BankID.
  • Du kommer få svar på din ansökan direkt så länge där inte är konstigheter, då kan du behöva bli uppringd för att ge ytterligare information.
  • Pengarna betalas ut om du blir godkänd. Har du ansöka samma dag innan kl. 11 så har du oftast pengarna senare samma vardag. I annat fall kan det dröja till nästkommande vardag innan Klicklån hinner betala ut till ditt konto.

Du kan ansöka om lån mellan 10 000 kr och 40 000 kronor. Stegen är på 1000 kronor så du kan t.ex. ansöka om lån på 12 000 kronor också.

Krav på dig som ansöker om lån:

  • Minst 20 år gammal
  • Fast inkomst
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar

Hur ansöker jag enklast om lån?

Klicklån erbjuder en extremt enkel och snabb ansökan genom deras formulär på hemsidan (du hittar länk i botten på sidan). Välj bara hur mycket pengar du vill låna och hur lång amortering du önskar och fyll i din personliga information så kan du gå vidare till att signera din ansökan med t.ex. BankID eller e-legitimation från Telia eller Nordea.

Vad är maximala lånebeloppet hos Klicklån?

Maxbeloppet du kan ansöka om hos Klicklån är 40 000 kr vilket är väldigt mycket om man ser till att det är ett snabblån med individuellt låg ränta.

Beviljas alla ansökningar hos Klicklån?

Nej, Klicklån godkänner inte alla ansökningar. Du måste leva upp til de krav som ställs på dig som låntagare vilket är en bra kreditvärdighet, inga betalningsanmärkningar m.m.

Godkänns lån om jag har betalningsanmärkningar?

Nej, Klicklån tillåter inte dig att ha några tidigare betalningsanmärkningar. 

Görs det någon kreditupplysning?

Ja Klicklån gör kreditupplysning genom UC för att säkerställa att du har en bra ekonomi som klarar av att hantera trycket av ett lån.

Används UC vid kreditupplsyning?

Ja, Klicklån använder UC (Upplysningscentralen) för att göra kreditupplysningen.

Hur snabbt får jag lånebesked?

Hos Klicklån får du normalt sätt besked väldigt fort. Det mest sköts automatiskt och du kommer kunna få ett svar om huruvida du får lån eller inte.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Pengarna betalas ut ganska snabbt från Klicklån. Ansöker om du lån innan kl. 11 så har du förmodligen pengarna samma dag. I annat fall dröjer det till nästkommande vardag innan pengarna når ditt bankkonto.