Låna 1000 kr

Låna 1000 kr

Behöver du låna 1000 kronor? På denna sida hittar du flera bra exempel på långivare och alternativ du kan välja för att snabbt fylla på ditt bankkonto innan löning.

De bästa lånen är de man snabbt kan betala tillbaka och att låna 1000 kr genom smslån eller snabblån är summa de flesta kan betala tillbaka när lönen kommer.

Snabblån & Smslån på 1000 kr

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Långivarna och bankerna nedan är bland de bästa snabblånen du kan hitta för 1000 kronor där möjligheten finns att låna pengar helt kostnadsfritt och utan ränta.

Risicum
Låna 1000 kronor eller mer räntefritt i 30 dagar med snabblån/kreditkonto hos Risicum. Möjlighet att delbetala om du vill. Direkta utbetalningar till konton hos Nordea och Handelsbanken.
Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Svar på ansökan direkt! Rekommenderas!
Mer info / Ansök
Ferratum
Med Ferratum Credit kan du låna 1000 kr eller mer helt räntefritt i 30 dagar. Flexibla uttag och återbetalningar gör det snabbt och enkelt. Direkt utbetalning till Nordea
Låna utan säkerhet! Räntefritt alternativ!
Mer info / Ansök
Frogtail
Låna från 1000 kronor och uppåt hos Frogtail. Enkla och smidiga ansökningar för att låna över 30 dagar.
Ingen ansökningsavgift! Enkel och smidig ansökan!
Mer info / Ansök
EverydayPlus
Här kan du låna från 1000 kronor och uppåt till en månadsränta på 5%. Som kund kan du göra uttag direkt från telefonen med sms för att fylla på ditt bankkonto.
Delbetala din kredit! Snabb och enkel ansökan!
Mer info / Ansök
Daypay
Låna från 1 000 kronor och uppåt med avbetalningstid från 30 dagar. Ingen UC görs om du lånar 10 000 kronor eller mindre. Direkt utbetalning till Swedbank och Handelsbanken.
Gratis ansökan & inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök

Låna 1 000 kronor på helgen

Bara för det är helg betyder det inte att du inte kan låna pengar. Många som vill låna 1 000 kronor gör det för att månadslönen inte riktigt räckt till och man snabbt behöver fylla på sitt bankkonto. Det är här snabblån och smslån kan hjälpa dig.

Det kan vara så illa som att man inte har pengar till mat sista veckan innan lönen, att man måste avstå någon fest på helgen eller någon annan anledning som gör att man snabbt vill kunna låna 1000 kr.

Om du vill låna pengar på helgen så finns det flera alternativ att välja mellan och ovan hittar du flera exempel. Det som krävs är att långivaren har öppet så det kan granska din låneansökan när den kommer in vilket normalt sätt då sker direkt. Du kommer också behöva vända dig till en långivare / bank som kan betala ut direkt till ditt bankkonto. Detta baseras helt och hållet på vilken bank du har konto hos.

Direkt utbetalning av 1000 kr

Att få pengarna på kontot direkt vid ansökan om lån är något som främst gäller låneformerna smslån och snabblån. Här är den stora fördelen med att det går fort att ansöka och att pengarna betalas ut direkt efter att ansökan är godkänd. Har man ett konto i en bank som långivaren kan göra direkt utbetalning till så kan man ha pengarna på kontot inom 15 minuter.

Vi har skrivit ut vilka banker som långivarna kan göra direkt utbetalning till ovan. Du kan även titta in separata listor för Swedbank, Handelsbanken och Nordea om du hellre önskar det.

För att få en direkt utbetalning på 1000 kr eller någon annan summa som du ansöker om så måste du bli godkänd för lånet och det kräver att långivaren har öppet så de kan granska din ansökan. Se därför alltid till att kolla långivarens öppettider om det är viktigt att du får pengarna snabbt.

Vad krävs för smslån på 1000 kr?

Att låna 1000 kronor med smslån är inte speciellt mycket pengar och en summa som väldigt många kan betala tillbaka 30 dagar senare (normal löptid för dessa lån). Det krävs därför inte speciellt mycket av dig som låntagare men här nedanför hittar du en sammanställning:

  • Du måste ha en regelbunden inkomst (till exempel lön eller studiemedel)
  • Du måste vara minst 18 år fyllda (vissa långivare kräver 20 års-gräns)
  • Du får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.
  • Du får inte ha för många betalningsanmärkningar.

Långivarna sätter sina egna krav på din som låntagare och det beror mycket på hur mycket pengar du ansöker om att låna genom snabblån och smslån.

Räntefria snabblån på 1000 kr

Det finns idag flera långivare som erbjuder dig att låna pengar med snabblån och smslån som är helt räntefria. Det är alltså fullt möjligt att låna från 1000 kr upp till 20 000 kr helt räntefritt under en bestämd provperiod där du får prova på långivarens tjänst.

Detta blir således ett helt kostnadsfritt lån där det inte kostar dig någonting extra och du behöver bara betala tillbaka exakt den summan som du lånat. Dessa räntefria perioder är ganska korta och 30 dagar är vanligast. Med andra ord har du en månad på dig att betala tillbaka lånet och skulle du vilja förlänga det så läggs ränta och avgifter på för den perioden.

Att kunna låna 1000 kr och andra summor räntefritt är dock väldigt trevligt för den som spontant behöver betala för något nu men vill skjuta betalningen till nästa månadslön. Vi har skrivit specifikt om räntefria smslån men du hittar exempel på det här ovanför med. Just räntefria lån finns som både smslån och snabblån.

De bästa smslånen är förmodligen de räntefria alternativen om du kan få dem. De erbjuds endast nya kunder så du kommer bara kunna nyttja det en gång och sedan måste du hitta en ny långivare. Men om du kan få ett räntefritt lån är det utan tvekan det bästa lånet.

Kreditupplysning & UC

När du lånar pengar med smslån eller t.ex. snabblån så kommer långivaren att vid ansökan om lånet göra en kreditupplysning på dig. Denna kreditupplysning är långivaren tvungen att ta enligt lag för att säkerställa din kreditvärdighet och att de inte lånar ut mer pengar till någon skuldsatt person.

Det finns dock väldigt många kreditupplysningsföretag där UC bara är ett av alla företag. Väldigt få smslån-företag använder sig av UC och speciellt vid belopp på bara 1 000 kr så är det onödigt. Det finns undantag men det är väldigt lätt att låna 1000 kr utan UC om man vill det.