Låna 11 000 kr

Behöver du låna 11 000 kronor till en resa, renovering eller någon oförutsedd utgift som nyligen dök upp? Oavsett vilken anledning du har så finns det bra möjligheter att snabbt och enkelt låna pengar utan att sätta något i säkerhet. Du behöver heller inte ange vad du ska ha pengarna till utan det är din ensak.

Visste du t.ex. att det är möjligt att låna 11 000 kronor räntefritt och helt utan avgifter den första månaden? Eller att det går att låna pengar utan att kreditupplysningsbolaget UC blandas in? Du kan t.o.m. låna pengar trots att du har betalningsanmärkningar och du kan ha pengarna på ditt bankkonto inom en timme också.

Här nedanför går vi igenom olika alternativ för dig som vill låna 11000 kr.

Snabblån och Smslån på 11000 kr

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Monetti
Hos Monetti är det enkelt att ansöka om lån och många finner trygghet i att det är Sveriges största långivare för mindre lån. Ansök snabbt och enkelt om lån på 11 000 kr med återbetalning upp till 10 månader.
Låna utan säkerhet! Signera med BankID online!
Mer info / Ansök
Ferratum
Låna 11 000 kronor räntefritt de första 30 dagarna med Ferratum. Dela upp betalningen över längre tid och ta del av direkt utbetalning till Nordea!
Flexibla uttag och återbetalningar!
Mer info / Ansök
Risicum
Med Risicum kreditlån kan du enkelt låna 11 000 kr räntefritt i 30 dagar utan att UC används. Billigare än traditionella sms-lån. Utbetalning direkt till Nordea och Handelsbanken.
Flexibla återbetalningar och inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök
Nordiclån
Nordiclån erbjuder flexibla lån upp till 50 000 kr med återbetalning upp till 80 månader. Ansök enkelt om lån på 11 000 kr och få personlig ränta.
Låg ränta från 7,92%!
Mer info / Ansök
Fokuslån
Fokuslån ger dig möjligheten att låna upp till hela 75 000 kr utan säkerhet. Välj själv vilken betalningstakt du vill ha och slutbetala lånet när det passar dig.
Inga dolda avgifter! Börja med räntefri period på lånet!
Mer info / Ansök

Låna 11 000 kronor räntefritt

Visst vore det fantastiskt om man kunde låna 11000 kr helt räntefritt och utan avgifter och endast behöva betala tillbaka just den summan man lånat? Det är faktiskt möjligt om du tidigare inte lånat pengar.

Flera långivare i Sverige som tillhandahåller kreditkonton erbjuder dig att som ny kund låna pengar helt räntefritt och utan avgifter de första 30 dagarna. Om du betala tillbaka pengarna inom denna tid så kommer det inte tillkomma några avgifter eller ränta. Smidigt, eller hur?

Kreditkonton är som en digital plånbok eller snarare som ett digital kreditkort. Du ansöker om en kreditgräns som du maximalt får nå och efter att du blir godkänd kan du med din mobiltelefon flytta pengar från ditt kreditkonto till ditt bankkonto. Du får alltså inget kort hemskickat utan allt är digital där du flyttar pengar från kreditkontot till ditt bankkonto och detta går oftast väldigt fort. Har man samma bank har man pengar i princip direkt.

Skulle du vilja låna pengar längre än 30 dagar och dela upp betalningen så träder de traditionella avgifterna och räntan in och din förta period har ändå varit helt räntefri. Det finns flera alternativ för dig som vill låna 11 000 kronor räntefritt.

Privatlån för lägre ränta

Privatlån är de mest förmånliga lånen för dig som vill låna pengar under en längre tid utan att sätta något i säkerhet. Privatlånen tillhandahålls oftast av banker men de ställer också högre krav på dig som låntagare och det kan ta flera dagar och ibland över en vecka innan du har pengarna på ditt bankkonto trots att du blivit godkänd.

Att använda sig av så kallande låneförmedlare gör att du blir lättare att hitta bästa räntan på privatlån då de jämför bankerna åt dig. Privatlån ger alltid en personlig ränta vilket bankerna av den anledningen inte kan lista på sin hemsida. Därför är det väldigt svårt att jämföra själv men en låneförmedlare tar kontakt med alla bankerna åt dig och presenterar de bästa lånen åt dig.

En annan stor fördel med låneförmedlare är att du kan få svar från många banker trots att endast en kreditupplysning görs. Om du vill låna 11000 kr med ett privatlån så ta en titt på alternativen här nedan.

Lendo
Lendo jämför privatlån och andra lån hos Sveriges största banker och långivare åt dig. De är en av de mest populära låneförmedlarna i Sverige och används av tiotusentals varje år.
Mer info / Ansök
axo finansAxo Finans
Axo Finans är ett annat alternativ för dig som vill prova en bra låneförmedlare. De jämför också bankerna åt dig och hämtar hem den personliga räntan som just du erbjuds.
Mer info / Ansök

Låna 11 000 kr utan UC

Kreditupplysningsföretaget UC är något många som lånar pengar vill undvika och av bra anledningar. Om du vill låna 11000 kr utan UC så finns det flera långivare av framför allt snabblån som inte använder sig av det.

UC registrerar alla kreditupplysningar som görs för en person och visar dessa förfrågningar/upplysningar för kommande kreditupplysningar. Det betyder att om du gjort ansökan om kredit/lån några gånger det senaste halvåret så syns detta klart och tydligt om UC använts varje gång.

Skulle du sen vilja ta en privatlån på banken och de ser att det gjorts flera kreditupplysningar de senaste månaderna på dig så kan de välja att neka lånet just på grund av att de anser att det är en högre risk att du är mer skuldsatt än vad de tror.

Om du vill hitta långivare som erbjuder snabblån och smslån utan UC så hittar du det här.

Krav för att få låna 11 000 kronor

Det ställa krav på dig som önskar att låna pengar och det spelar ingen roll om det är 11000 kronor eller mindre så kommer långivarna att kräva att du uppfyller de mest väsentliga kraven för att kunna betala tillbaka pengarna enligt avtalet.

Här är några av de mest vanligaste kraven som ställs på långivare för att få låna pengar.

  • Du måste vara minst 18 år gammal (många kräver 20 år)
  • Du måste ha någon form av regelbunden inkomst (lön, pension, sjukersättning eller liknande)
  • Du får inte ha obetalda skulder hos Kronofogden
  • Du måste vara svensk medborgare och gärna ha ett svenskt bankkonto att betala ut pengarna till

Du kan läsa mer om vad som krävs för att få låna pengar genom snabblån och smslån på denna sida.

Jämför lån för bästa resultat

Om du ska låna pengar bör du alltid jämföra lånen så att du hittar det alternativ som faktiskt passar dig bäst. För att låna 11 000 kr kan det i slutändan skilja en hel del i kostnader och avgifter mellan de dyraste och billigaste alternativen. Givetvis bör man väga in enkelheten och hur snabbt man kan få pengarna på kontot men om du vill betala tillbaka pengarna över en längre tid så är det extra viktigt.

Att jämföra privatlån är ganska enkelt då man bör vända sig till en låneförmedlare och vi nämner några bra exempel längre upp. För snabblån kan du jämföra på vår sida för att hitta ett alternativ som passar dig bra.