Låna 13 000 kr

Låna 13 000 kronor utan säkerhet är väldigt enkelt och idag finns det väldigt många bra långivare att välja mellan på ett sådant belopp. Oavsett om du vill låna pengar till en resa, möbler, ny TV, tandläkare eller något annat så hittar du garanterat en långivare som passar här.

För dig som behöver pengarna snabbt så finns det smidiga smslån och snabblån som erbjuder dig att låna 13 000 kronor och där du kan få pengarna på kontot direkt. Här finns även möjligheten att låna räntefritt en första månad och UC används heller inte vid ansökan.

Låna 13 000 kronor med smslån

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Här nedanför hittar du några av de bästa smslånen, snabblånen och kontokrediterna som erbjuder snabba utbetalningar och bra villkor.

Monetti
Låna 13000 kr snabbt och enkelt med smslån hos Monetti. De är störst i Sverige på snabba smålån och du kan enkelt välja att återbetala pengar upp till 10 månader.
Låna utan säkerhet! Signera med BankID online!
Mer info / Ansök
Ferratum
Med Ferratum har du möjligheten att som ny kund låna 13 000 kronor räntefritt utan UC. Dessutom betalas pengarna ut direkt till alla bankkonton hos Nordea.
Flexibla uttag och återbetalningar!
Mer info / Ansök
Risicum
Med Risicum kan du låna billigare än med vanliga smslån och dessutom ha möjligheten att låna 13000 kr räntefritt och utan kostnader. Utbetalningarna görs direkt ill Handelsbanken och Nordea.
Flexibla återbetalningar och inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök
Nordiclån
Låna upp till 50 000 kronor med Nordiclån. Om du lånar 13 000 kronor kan du själv välja att slutbetala lånet när du vill och räntan är personlig efter dina förutsättningar.
Låg ränta från 7,92%!
Mer info / Ansök
Fokuslån
Hos Fokuslån kan du låna hela 75 000 kronor men för dig som väljer att låna 13 000 kronor kan du återbetala över lång tid och få räntefri och avgiftsfri period i början på lånet.
Inga dolda avgifter! Börja med räntefri period på lånet!
Mer info / Ansök

Låna 13 000 kronor med betalningsanmärkning

Betalningsanmärkningar är inte kul och kan snabbt bli ett hinder för dig som vill få någon kredit eller lån. Däremot finns det väldigt många alternativ som också tillåter dig att låna även om du har betalningsanmärkningar.

Att låna 13 000 kronor med betalningsanmärkning behöver som sagt inte vara ett problem men det betyder inte att din ekonomi kan se ut hur som helst. Du kommer behöva leva upp till de krav som ställs på dig som vill låna pengar. Med andra ord får du inte haft någon betalningsanmärkning den senaste tiden och heller inte ha någon obetald skuld hos Kronofogden.

Antalet betalningsanmärkningar har också betydelse. Ju fler anmärkningar ju svårare kommer det vara att få låna pengar. En gräns som flera långivare kör med är 6 stycken och har du fler än det försvinner många alternativ. Du kan läsa mer om att låna pengar med betalningsanmärkning här.

Privatlån med bättre ränta

Privatlån är det bästa sättet att låna pengar utan säkerhet och få den lägsta räntan. Privatlån är oftast bättre än de bästa snabblånen även om det finns undantag som t.ex. när du lånar räntefritt.

Om du vill låna 13 000 kronor så fungerar privatlån hur bra som helst. Flera långivare har en gräns på 10 000 kronor och vill du låna mindre än det försvinner alternativ. Här nedanför hittar du det bästa låneförmedlarna som kan hjälpa dig att hitta ett bra privatlån online.

Lendo
Lendo är kanske Sverige största och mest kända låneförmedlare som hämtar hem erbjudanden specifikt för dig från banker och långivare så att du kan hitta det lånet som är bäst för dig.
Mer info / Ansök
axo finansAxo Finans
Axo Finans är en annan låneförmedlare som är väldigt populär och som jämför banker och deras lån mot varandra. I samband med ansökan görs en kreditupplysning som delas med bankerna och på så sätt slipper du att flera kreditupplysningar görs.
Mer info / Ansök

Låna pengar utan UC

Att låna pengar utan att en kreditupplysning görs går tyvärr inte i Sverige då det är något som krävs i Konsumentkreditlagen. Däremot går att att ansöka om lån utan att kreditupplysning görs genom UC (Upplysningscentralen). Att undvika UC när man vill låna pengar kan ha många fördelar för sin kreditvärdighet hos dem.

Framför allt om du vill ta smålån och mikrolån så är det smart att undvika UC. Positivt är dock att de flesta långivare som erbjuder snabblån och smslån inte använder sig av UC för att göra Kreditupplysningen utan de använder sig av andra bolag som Bisnode och Creditsafe.

13 000 kronor är dock en del pengar och en del långivare som inte använder UC för lägre lånebelopp börjar använda det när summan blir högre och där förekommer t.ex. 10 000 kronor som en gräns. Om du vill läsa mer om att låna pengar utan att UC används så rekommenderas att du läser detta.

Räntefria lån på 13 000 kr

Låna pengar räntefritt, utan avgifter och utan kostnader skapar fantastiskt möjligheter och blir de mest lönsamma lånen man kan hitta då den effektiva räntan blir 0% för lånet.

Helt räntefria lån erbjuds faktiskt nya kunder hos flera låneföretag om du som kund öppnar ett kostnadsfritt kreditkonto. Ett kreditkonto är egentligen bara ett digital konto där du ansökt om en kreditgräns och om du blir godkänd kan du flytta pengar där ifrån till ditt vanliga bankkonto där du sen kan använda pengarna.

Ett kreditkonto kostar inte pengar förrän du tar ut pengar och flyttar det till ditt bankkonto. Först då börjar du betala för ränta och eventuella avgifter. Men med de räntefria erbjudanden så får du de första 30 dagar helt utan räntan.

Du kan läsa mer om räntefria lån på denna sida. Flera långivare erbjuder räntefria lån på kreditkonton upp till 20 000 kronor vilket även innebär att du kan låna helt räntefritt om du endast behöver 13000 kr.

Nya lån på 13 000 kr

För dig som lånat pengar tidigare och kanske använt dig av både snabblån och smslån regelbundet så är det intressant att titta på vilka nya smslån det kommit.

Nya lån brukar erbjuda bra kampanjer och villkor för att locka till sig kunder och ta en del av marknaden. Att försöka spana in de senaste aktörerna kan således vara ett smart drag om man vill komma undan med ett så bra lån som möjligt. Att låna 13 000 kronor är trots allt en stor summa pengar och det finns minst sagt hundralappar att spara.