Låna 14 000 kr

Önskar du att låna 14 000 kronor till så bra ränta som möjligt eller kanske med direkt utbetalning till ditt bankkonto? På denna sida går vi igenom dina olika möjligheter att låna 14000 kr genom smslån, snabblån och privatlån.

Det är inte svårt att ansöka om ett lån på 14 000 kronor och om du vill ha pengarna direkt så finns det flera bra möjligheter. Du kan till och med få pengarna på ditt konto när det är helg eller kväll.

Låna 14000 kr med snabblån

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Snabblån och smslån är det lättaste och snabbaste sättet att låna pengar. Du har möjlighet att få pengar utbetalt på helger och kvällar samtidigt som det finns flera väldigt förmånliga alternativ.

Monetti
Monetti erbjuder förmånliga smslån för dig som vill låna 14 000 kronor över en kortare period. De erbjuder lika ränta till alla och döljer inga kostnader för dig.
Låna utan säkerhet! Signera med BankID online!
Mer info / Ansök
Ferratum
Ferratum ger dig ett fantastisk förmånligt lån som ny kund där du kan låna 14000 kr räntefritt och utan avgifter. Ferratum använder inte UC för kreditupplysning.
Flexibla uttag och återbetalningar!
Mer info / Ansök
Risicum
Risicum erbjuder smslån/snabblån med direkt utbetalning till bankkonton hos Nordera och Handelsbanken. Här har du även möjlighet att som ny kund få en räntefri period.
Flexibla återbetalningar och inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök
Nordiclån
Hos Nordiclån kan du enkelt ansöka om ett lån på 14 000 kronor och slutbetala lånet när det passar dig. Välj att betala av lånet över hela 80 månader för att få en låg månadskostnad.
Låg ränta från 7,92%!
Mer info / Ansök
Fokuslån
Fokuslån är ett populärt lån där du kan ansöka om lån på upp till 75 000 kronor och delbetala lånet över en väldigt lång tid så det påverkar din privatekonomi lite.
Inga dolda avgifter! Börja med räntefri period på lånet!
Mer info / Ansök

Helglån – Pengar direkt på helgen

Helglån är en speciell typ av lån som låter dig låna pengar på helgen och är i praktiken ett snabblån som kan betalas ut direkt på helgen så du har pengar på ditt bankkonto inom en timme.

För att en bank eller långivare ska kunna betala ut pengar till dig direkt oavsett när på dygnet det är så krävs det att dem har öppet. Företag som erbjuder snabblån och smslån har ofta öppet även på kvällar och helger vilket gör det möjligt att låna pengar på lördagar och söndagar också.

Men eftersom en handläggare måste granska din ansökan och ge ett godkännande så måste långivaren ha öppet. Att godkänna en ansökan tar normalt sätt inte många sekunder men det är en manuell process.

För att pengarna ska kunna betalas ut direkt krävs även att ni har samma bank eller att långivaren har ett konto i samma bank som du där de kan göra utbetalningen ifrån. Därför kan vissa långivare erbjuda helglån till vissa kunder men inte till andra så var noga med att välja rätt alternativ så du slipper vänta på dina 14 000 kronor som du säkerligen hade önskat fanns på ditt konto så snabbt som möjligt.

Låna 14000 kr med privatlån

Privatlån är klassiska lån utan säkerhet som ofta tillhandahålls av banker. Här har du stora möjligheter att skära ner på räntan och få ett så bra lån som möjligt. Vill du betala tillbaka lånet över en längre tid och inte har bråttom att få pengarna på kontot utan kan vänta några dagar till en vecka så är privatlån det bästa valet.

Lendo
Använd Lendo som är en av Sveriges största låneförmedlare för att hitta det privatlån som ger just dig bäst ränta. Låt bankerna ställas mot varandra och få ett svar om bästa alternativ inom ett dygn.
Mer info / Ansök
axo finansAxo Finans
Axo Finans är en annan väldigt populärt låneförmedlare som jämför lån på ett väldigt bra sätt. Vill du låna 14 000 kronor och hitta bästa räntan så är detta inget dumt val.
Mer info / Ansök

Låna 14 000 kronor utan UC

Om du önskar att låna 14000 kr utan UC så finns det flera långivare som erbjuder detta. Just att  låna pengar utan UC har flera fördelar om du vill hålla en god kreditvärdighet för framtida finansiella beslut som t.ex. köp av bil eller bostad.

UC är antagligen det största kreditupplysningsföretaget i Sverige och det som bankerna gärna använder sig av för att kolla upp nya kunder. En fördel och samtidigt nackdel med UC är att de visar tidigare förfrågningar på kreditupplysningen vilket gör att banken kan se när och hur många kreditupplysningar som gjorts på dig den senaste tiden.

Det är bra för att det är en funktion som vid stora krediter och finansiella beslut kan hjälpa en att få bättre ränta med lägre risk men samtidigt dåligt om du vill ta småkrediter och avbetalningar på småköp. Om du har en bra lön men fått oväntade utgifter och önskar att låna 14 000 kronor så är det ingen dum idé att undvika UC om det går. Du kanske kan betala tillbaka lånet med de kommande 1-2 månadslönerna och då finns det ingen anledning att UC ska blandas in.

Lånar du pengar genom snabblån eller smslån så kommer oftast inte UC att användas även om det finns aktörer som börjar använda dem när du kommer över belopp som t.ex. 10 000 kronor.

Räntefria lån utan avgifter

De billigaste och mest förmånliga lånen skulle vara de som hade 0% effektiv ränta och där du endast behövde betala tillbaka exakt den summan du lånat. Ett lån helt utan ränta och avgifter helt enkelt.

Tyvärr är räntefria lån något som skulle innebära att långivaren inte tjänade något på att låna ut pengar till dig och därför blir det i praktiken omöjligt att hitta detta. Det finns dock undantag kring detta och det gäller när en långivare vill locka till dig som kund och prova deras lån, då som ny kund har du faktiskt möjligheten att låna helt räntefritt under en provperiod. Om du vill låna 14 000 kronor räntefritt finns det alltså flera möjligheter.

Det bästa sättet är att ge sig av till vår sida där vi tar upp räntefria snabblån då det är just snabblån och smslån som erbjuds räntefritt för nya kunder. Där hittar du flera alternativ för att låna 14000 kr räntefritt och utan avgifter.

Betalningsanmärkningar inget hinder

Betalningsanmärkningar är något alla kan lyckas få oavsett om man har bra eller dålig ekonomi. Det kan uppstå med misstag gällande adressändringar eller andra fel som uppstår. Vanligast är dock att man inte har betalt räkningen för att man inte kan eller orkar ta tag i sin ekonomi.

Däremot betyder inte betalningsanmärkningar att du inte kan låna pengar även om du skulle vilja låna 14 000 kronor som ändå får anses vara en ansenlig summa pengar.

Det viktigaste för långivarna som tillåter betalningsanmärkningar är att du inte har några aktuella skulder hos Kronofogden och att den senaste anmärkningar är 6 månader eller äldre. Det signalerar att du nu har koll på din ekonomi och förutsatt att du har en fast inkomst kan du ansöka om lån. Bäst chans för lån har du om du ansöker om snabblån.

Vill du läsa mer om att låna med betalningsanmärkningar och se lista med långivare så titta här.