Låna 20 000 kr

Låna 20 000 kr

Vill du låna 20 000 kronor till en resa, bil, renovering eller kanske möbler? Med lån på 20000 kr och utan säkerhet kan du använda pengarna till vad du vill.

Ibland hamnar man i situationer där man behöver låna pengar för att kunna göra det man vill. Oavsett om det är den där efterlängtade resan man är värd eller möbler vid en flytt så finns möjligheterna för dig som har någon form av fast inkomst.

Räntefria Snabblån på 20000 kr

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Det finns möjligheter att låna upp till 20 000 kronor räntefritt genom snabblån och smslån. Du får då initialt en period som är helt räntefri och vill du förlänga lånet så du kan delbetala det över en längre tid så finns denna möjlighet också.

Ferratum
Med Ferratum Credit kan du låna upp till 20 000 kronor helt räntefritt i 30 dagar. Inga avgifter eller ränta tillkommer under denna period. Du kan sedan förlänga och delbetala lånet över tid om du vill.
Låna utan säkerhet! Direkt utbetalning till Nordea!
Mer info / Ansök
Risicum
Med Risicum kan du låna upp till 20 000 kronor helt räntefritt i 30 dagar med deras kontokredit. Billigare än vanliga smslån och ingen UC används! Ansökan är gratis och du får svar direkt!
Inga dolda avgifter! Direkt utbetalning till Nordea & Handelsbanken!
Mer info / Ansök

Räntefria lån gäller nya kunder och ger dig som låntagare möjligheten att prova på hur enkelt och flexibelt det är att låna pengar. Om du betalar tillbaka hela lånet inom denna period så kommer det blir helt kostnadsfritt och räntefritt. De finns inte så många långivare som erbjuder dig att ta snabblån och smslån som är räntefria på 20000 kr.

Snabblån med låg ränta

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

De räntefria snabblånen har fördelen att vara helt räntefria men de är bara detta initialt under t.ex. 30 dagar och där efter kostar lånet pengar med både ränta och avgifter. Om du redan på förhand vet att du vill låna 20 000 kr över en längre tid så kan det vara bäst att direkt titta på de med lägst ränta.

Följande långivare erbjuder lån med snabba utbetalningar (normalt inom en dag) och där räntan är den låg jämfört med många andra snabblån och smslån.

Nordiclån
Nordiclån erbjuder snabblån upp till 50 000 kronor. Här kan du låna 20 000 kronor till en låg ränta från 7,92%. Oftast svar inom en timme och pengarna dagen efter.
Låna utan säkerhet! Legitimera dig med BankID!
Mer info / Ansök
Fokuslån
Låna upp till 75 000 kronor och slutbetala lånet när det passar dig. Här kan du ansöka om lån på 20 000 kr där räntan sätts personligen.
Inga dolda avgifter! Möjlighet till räntefri och betalningsfri period!
Mer info / Ansök

Privatlån på 20000 kr

Att ansöka om ett privatlån kan vara det billigaste och förmodligen det bästa om du vill låna pengar över en längre tid. Den främsta nackdelen med privatlån är att det tar lite längre tid innan du har pengarna på ditt bankkonto.

Låneförmedlare är ett av de bästa sätten att hitta ett bra privatlån. De kontaktar bankerna åt dig och förhandlar fram den bästa räntan åt dig. Här nedanför hittar du två av bättre förmedlarna.

axo finansAxo Finans
Axo Finans är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det bästa privatlånet genom att ställa bankerna mot varandra. Här kan du snabbt och enkelt ansöka om ett privatlån på 20 000 kronor.
Ansökan är kostnadsfri! Endast en kreditupplysning görs!
Mer info / Ansök
Lendo
Lendo är en annan känd låneförmedlare där du enkelt och smidigt kan ansöka om ett privatlån på 20000 kr.
Populär låneförmedlare av privatlån!
Mer info / Ansök

De banker som tillhandahåller privatlån brukar ställa något högre krav på din kreditvärdighet än de som erbjuder snabblån. Om du inte få lov att låna 20 000 kronor genom ett privatlån så kan du prova att ansöka om samma summa hos någon långivare som erbjuder snabblån. Du kan också prova ansöka om ett lägre belopp och det minsta privatlånet är på 5 000 kronor.

Handläggningstiden på privatlån är något längre därför kan du inte räkna med någon direkt utbetalning av 20 000 kr även om du blir godkänd för ett lån.

Låna 20 000 kr utan UC

Om du vill låna 20000 kr utan UC så bör du vända dig till långivare som användare andra kreditupplysningsföretag. UC (Upplysningscentralen) är bara ett av många kreditupplysningsföretag som långivare använder sig av för att säkerställa din kreditvärdighet.

Det är dock inte ovanligt att många långivare vänder sig till just UC när du vill låna så pass mycket pengar som 20 000 kronor är. UC är ett av de säkraste och bästa alternativen och ju större summor pengar du vill låna desto fler långivare vänder sig till UC för att säkerställa din kreditvärdighet.

Det finns t.ex. flera långivare av snabblån och smslån som börjar använda UC som kreditupplysningsföretag när du ansöker om lån över 10 000 kronor. Det finns heller ingen möjlighet att helt slippa kreditupplysning då detta är något som lagen kräver. Däremot kan andra kreditupplysningsföretag användas som t.ex. Creditsafe eller Bisnode.

Låna 20000 kr på helgen

Om du vill låna 20 000 kr på helgen så måste du använda snabblån eller smslån för detta. Det finns inga vanliga privatlån som granskas och betalas ut så snabbt då vanliga banker inte har öppet på helgen och de har ofta en längre handläggningstid.

Däremot har flera av de långivarna som erbjuder räntefria snabblån också öppet på helgen. Har du ett bankkonto i samma bank som de erbjuder direkt utbetalning till så kan du både ansöka och få utbetalt pengarna på helgen.

Att låna 20 000 kronor är en hel del pengar och något man bör tänka över. Att spontant låna detta på helgen kanske är ett måste men det skadar inte att överväga alla möjligheter först.

Amortera lån på 20 000 kr

Ett lån på 20 000 kronor är ganska mycket pengar och en skuld du vill amortera av så snabbt du kan. Du kan givetvis lägga upp lånet så det betalas av över flera år men ju längre du har lånet ju mer ränta kommer du betala till långivaren eller banken.

Försök alltid betala av lånen så snabbt du kan efter dina förutsättningar och låna endast pengar du vet at du kan betala tillbaka. Det är inte fel att lägga upp en längre amorteringstid om man vill men tveka aldrig att betala tillbaka lånet fortare än så då det är en rättighet du har.