Låna 3000 kr

Låna 3000 kr

Låna pengar behöver inte vara svårt eller dyrt och kan snabbt ge dig möjligheten att köpa något nu istället för sen. Att låna 3000 kronor tillhör ett av de vanligaste småbeloppen som svenskar lånar. Visste du t.ex. att man kan låna 3 000 kronor räntefritt i en månad?

Om du har en fast anställning så är förmodligen möjligheten att betala tillbaka 3000 kr till nästa löning väldigt bra. Om du har slut på pengar och behöver lite extra innebär detta att du kan ta ett snabblån eller smslån på 30 dagar och sedan betala tillbaka allt med den kommande lönen.

Låna 3000 kronor snabbt

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Det finns flera bra snabblån och smslån där du kan låna 3000 kronor. Dessutom kan det vara helt kostnadsfritt och utan ränta hos vissa. Här är några av de bästa alternativen som du bör ta en närmare titt på.

Ferratum
Här kan du låna 3 000 kronor räntefritt i 30 dagar som ny kund. Här kan du låna pengar direkt utan att UC används. Direkt utbetalning till bankkonton hos Nordea.
Låna utan säkerhet! Räntefritt alternativ! Rekommenderas!
Mer info / Ansök
Risicum
Hos Risicum kan du ansöka om att låna 3000 kr i smslån. De behandlar ansökningarna även på helgen och har möjlighet till direkt utbetalning.
Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Svar på ansökan direkt!
Mer info / Ansök
Frogtail
Frogtail erbjuder dig att ansöka om lån på 3000 kronor snabbt och enkelt utan säkerhet.
Ingen ansökningsavgift! Enkel och smidig ansökan!
Mer info / Ansök
EverydayPlus
Låna 3000 kr till en månadsränta på bara 5% hos EverydayPlus. De erbjuder flexibla kreditkonton som du snabbt kan få ut pengar från vid behov.
Delbetala din kredit! Snabb och enkel ansökan!
Mer info / Ansök
Flexlimit
Ansök om lån på 3 000 kr tar bara några minuter. Efter godkännande får du normalt pengarna på kontot inom 15 minuter.
Ingen säkerhet! Snabba utbetalningar! Ingen UC!
Mer info / Ansök
Daypay
Hos DayPay kan du ansöka om att låna 3000 kronor i 30 dagar som du snabbt och enkelt kan signera med BankID. Erbjuder direkt utbetalning till Swedbank och Handelsbanken med deras snabblån
Gratis ansökan & inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök

Direkt utbetalning av 3000 kr

Ovanför hittar du flera bra exempel på långivare av snabblån och smslån som erbjuder dig att låna 3000 kronor. Behöver du pengarna direkt så vill du att ansökan behandlas snabbt och att långivaren erbjuder direkt utbetalning till ditt bankkonto.

Bara för att långivare skriver att de erbjuder direkt utbetalning som du normalt sätt har inom en viss tid (t.ex. 15 minuter) så innebär detta inte att så är fallet för just dig. Det viktiga är att säkerställa att långivaren kan betala ut direkt till din bank. Många som lånar 3000 kronor behöver pengarna snabbt och då är det viktigt att säkerställa det.

Om du inte behöver pengarna direkt så kan du i princip ansöka hos vilken långivare som helst då du ändå kommer få pengarna samma dag eller nästkommande vardag.

Låna 3 000 kronor på helgen

Om du vill låna pengar på helgen så krävs det mer av långivaren / banken som du lånar från. Dels krävs det att de erbjuder direkt utbetalning som vi har skrivit om ovan men det krävs även att de har öppet och kan behandla din ansökan.

Även om du bara ansöker om ett smslån på 3000 kr så kommer långivaren behöva göra en snabb kontroll för att säkerställa din kreditvärdighet och se så du inte har några skulder hos Kronfogden. Därför måste du välja en långivare som har öppet på helgen.

Idag har flera långivare bra öppettider på både fredagskvällar och lördagar vilket gör det lättare att få ett snabblån. Även andra viktiga helgdagar kan de ha öppet en bit in på eftermiddagen och kvällen. Exakt hur länge de har öppet hittar du på deras respektive hemsidor.

Räntefritt & Kostnadsfritt lån

Inga avgifter för lånOm du ska låna 3000 kr så finns det flera långivare som erbjuder dig att låna helt räntefritt en första period som ny kund. Det innebär att du t.ex. under 15 eller 30 dagar inte har några kostnader eller ränta för snabblånet / smslånet. Skulle du betala tillbaka 3000 kr innan denna period är slut kommer där inte komma några extra utgifter.

Just räntefria lån var på tapeten för några år sedan då de marknadsfördes som gratis lån. Det är däremot inte möjligt att låna pengar gratis enligt Konsumentverkets bedömningen så du får nöja dig med lån utan avgifter och ränta även om du lånar 3000 kronor.

De räntefria snabblånen kan du bara använda som ny kund och det finns inte obegränsat med långivare som erbjuder det. Detta är dock ett smart sätt att tillfälligt låna pengar utan att det kostar dig något extra och på så sätt kanske det bästa sättet att skjuta kostnader till nästa löning då få andra alternativ är helt avgiftsfria.

Amortera 3000 kronor

Att låna 3000 kronor bör inte vara en stor belastning på din ekonomi och du bör sikta på att betala tillbaka lånet redan efter 30 eller 60 dagar. Om du behöver längre amorteringstid än så rekommenderas det att du överväger kostnaderna för lånet och verkligen gör en budget så att du inte sätter dig i en dålig situation.

Ett lån på 3 000 kr brukar betalas av på 1 månad eller 2 månader. I vissa fall går det dock att förlänga lånet längre än så så du kan betala av lånet över 3, 6 eller kanske 12 månader.