Låna 4000 kr

Låna 4000 kr

Att låna 4000 kronor behöver inte vara svårt eller ta lång tid. Det behöver dessutom vara dyrt heller och du kan få pengarna utbetalt direkt efter ansökan. Du kan t.o.m. få 4000 kr insatt på ditt konto direkt även på helgen.

De bästa snabblånen för 4000 kronor är även helt räntefria om du är ny kund. Det innebär att du kan låna pengar i 30 dagar utan att det tillkommer några avgifter eller andra kostnader.

Låna 4000 kr snabbt och enkelt

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Med snabblån och smslån har du möjligheten att låna 4 000 kronor som betalas ut direkt efter att din ansökan är godkänd. Detta gäller även helger och perfekt för dig som hamnat i en akut situation och behöver pengar snabbt.

Ferratum
Med Ferratum kan du snabbt och enkelt ansöka om ett lån på 4000 kr som dessutom är räntefritt i 30 dagar för nya kunder.
Låna utan säkerhet! Räntefritt alternativ! Rekommenderas!
Mer info / Ansök
Risicum
Risicum erbjuder smslån och snabblån där du har möjligheten att låna 4000 kronor räntefritt och utan avgifter om du är ny kund.
Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Svar på ansökan direkt!
Mer info / Ansök
Frogtail
Hos Frogtail kan du enkelt låna 4 000 kr utan problem. Snabb och enkel ansökan där du undviker UC!
Ingen ansökningsavgift! Enkel och smidig ansökan!
Mer info / Ansök
EverydayPlus
EverydayPlus tillhandahåller en virtuellt kreditkonto där du med sms snabbt och enkelt kan ta ut pengar. Ansök om kreditgräns på 4000 kr eller mer om du behöver det.
Delbetala din kredit! Snabb och enkel ansökan!
Mer info / Ansök
Daypay
Daypay är en långivare som erbjuder direkt utbetalning av smslån till bankkonton hos både Swedbank och Handelsbanken. Här kan du enkelt ansöka om lån på 4000 kr.
Gratis ansökan & inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök

Räntefria snabblån på 4000 kr

Det finns möjlighet att som ny kund hos en långivare att låna helt räntefritt och utan kostnader. Det innebär att du skulle kunna låna 4000 kronor eller mer och inte behöva betala tillbaka mer än just det beloppet.

Det är ett erbjudande som länge förknippades med gratis snabblån men som senare slutade användas då även räntefria lån inte riktigt kan argumenteras för att vara gratis eftersom du faktiskt måste betala tillbaka beloppet du lånat.

Däremot är räntefria snabblån och smslån de mest lönsamma lånen du kan hitta någonstans förutsatt att du nu betalar tillbaka innan den räntefria perioden är slut (normalt sätt är den 30 dagar). I listan ovan visar vi långivare som erbjuder dig snabblån som är helt räntefria.

Låna 4000 kr utan UC

Det finns många möjligheter att med snabblån och smslån få ett lån på 4000 kr utan UC. Att låna pengar utan att UC tas på dig som långivare är något väldigt många efterfrågar.

Det är dock viktigt att känna till att bara för att du kan låna 4000 kr utan UC så innebär det inte att långivaren inte gör någon kreditupplysning på dig. Det är lag på att långivaren måste se till att du har en möjlighet att betala tillbaka pengarna du lånar och enda sättet att göra detta är att göra en kreditupplysning.

Det finns dock fler kreditupplysningsföretag än UC och det är det långivarna menar när de säger att du kan låna pengar utan UC.

Låna pengar med Betalningsanmärkning

Om du vill låna 4000 kr men har en eller flera betalningsanmärkningar så finns det möjligheter till detta ändå.

Det finns flera långivare som erbjuder lån till dig trots att du har betalningsanmärkningar. Det behöver alltså inte vara ett hinder även om du lyckats dra på dig en anmärkning eller två. Det går t.o.m. att ha över 5 anmärkningar och ändå få lov att låna pengar.

Det finns nästan alltid ett ”men” att lägga in någonstans och det gör det även här. Om du har för många (fler än 6 betalningsanmärkningar) så kan det bli väldigt svårt att låna pengar. Det finns då bara någon enstaka långivare av snabblån och smslån som godkänner detta.

Du får heller inte ha för nya betalningsanmärkningar. De flesta långivarna ser gärna att de är 6 månader eller äldre för de indikerar att du har kontroll på din ekonomi.

Om du vill se vilka långivare som tillåter betalningsanmärkningar så kan du läsa mer om detta här.

Låna 4000 kr med direkt utbetalning på helgen

För dig som behöver pengarna nu med detsamma (gärna igår) så är det möjligt att låna 4000 kr som betalas ut till ditt bankkonto direkt.

Både snabblån och smslån med direkt utbetalning kräver att du har bankkonto i rätt bank. Alla långivare erbjuder nämligen inte direkt utbetalning till alla banker. Har du dock ett bankkonto i någon av storbankerna som Swedbank, Nordea, Handelsbanken eller SEB så ska det inte vara något problem att hitta en långivare som betalar ut direkt till dessa.

Din låneansökan måste dock godkännas av en handläggare för att du ska kunna få lånet utbetalt. Detta kräver i sin tur att du ansöker om att låna 4000 kronor hos en långivare som har öppet. Mitt i natten kommer ingen långivare ha öppet men det finns bra möjligheter att fredagskvällar, lördagar och söndagar ansöka om lån och få det utbetalt. Vi listar flera alternativ här ovan men du kan även se denna lista.

Amortera ett lån på 4000 kr

Det är alltid viktigt att försöka amortera av lån så fort man kan. Fyratusen kronor är ingen extrem skuld men har man valt att låna det genom ett snabblån eller smslån vill du gärna betala av det på 1-2 månader (30-60 dagar).

Att välja en längre amorteringstid gör att du betalar mer pengar i ränta och avgifter. Det är helt enkelt onödigt om du har pengarna att betala av lånet snabbare.

Andra vanliga amorteringstider för 4000 kronor är 3 månader, 6 månader och t.o.m. ett år.