Låna 5000 kr

Låna 5000 kr

Att låna 5 000 kronor behöver inte vara svårt, dyrt eller ta lång tid. Om du behöver låna 5000 kr snabbt med direkt utbetalning så finns det flera långivare att vända sig till. Det finns t.o.m. möjligheten att låna pengarna helt räntefritt.

För dig som vill låna pengarna snabbt så är snabblån och smslån de bästa alternativen och där finns väldigt förmånliga alternativ. För dig som inte har lika bråttom att få pengarna så kan ett traditionellt privatlån vara bra och där är 5 000 kronor lägsta gränsen att ansöka om.

Låna 5000 kr med snabblån

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Snabblån och smslån är de snabbaste lånen på den svenska marknaden idag. Om du väljer en långivare som erbjuder direkt utbetalning till din bank så kan du ha pengarna inom 15 minuter efter att din ansökan blivit godkänd – perfekt för dig som behöver pengar snabbt!

Ferratum
Låna 5000 kr helt räntefritt i 30 dagar som ny kund. Ferratum är således ett av de mest förmånligaste alternativen för snabblån.
Låna utan säkerhet! Räntefritt alternativ! Rekommenderas!
Mer info / Ansök
Risicum
Hos Risicum kan du ansöka om att låna 5 000 kronor och det används ingen UC vid ansökan om lån.
Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Svar på ansökan direkt!
Mer info / Ansök
Frogtail
Du kan enkelt ansöka om ett lån på 5000 kronor hos Frogtail som har en gräns på 40 000 kronor. Välj löptid på 1 till 6 månader själv.
Ingen ansökningsavgift! Enkel och smidig ansökan!
Mer info / Ansök
EverydayPlus
Hos långivaren EverydayPlus kan du låna 5000 kronor till en månadsränta på 5% och med möjligheten att delbetala lånet över tid.
Delbetala din kredit! Snabb och enkel ansökan!
Mer info / Ansök
Flexlimit
Flexibelt lån där du kan låna 5 000 kr som du delbetalar över flera månader. Du får besked direkt på din ansökan.
Ingen säkerhet! Snabba utbetalningar! Ingen UC!
Mer info / Ansök
Daypay
DayPay använder ingen UC upp till 10 000 kronor. Låna 5000 kr över 60 dagar och signera enkelt med BankID. Direkt utbetalning till Swedbank och Handelsbanken.
Gratis ansökan & inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök

Låna 5000 kr utan ränta

Att låna pengar räntefritt som då blir helt kostnadsfritt om du förhåller dig till långivarens erbjudande är väldigt lockande och förmånliga alternativ.

Räntefria lån som blir helt kostnadsfria kan tyckas vara konstigt och ”för bra för att vara sant” men faktum är att det är exakt så det är. De marknadsförde förr som gratis lån men efter tillrättavisande från Konsumentverket definieras de nu oftast som räntefria lån istället.

De räntefria snabblånen som helt saknar avgifter, ränta och därmed kostnader är ett sett att locka till dig som kund och visa hur enkelt det är att låna pengar. Man kan säga att det är en prova-på period där du erbjuds detta i 15-30 dagar beroende på långivare. Om du vill låna 5000 kronor räntefritt hittar du exempel på långivare ovan för både snabblån och smslån.

Privatlån med endast 5 000 kronor

Privatlån brukar till skillnad från smslån och snabblån vara större belopp som man betalar av under längre tid. Det lägsta tänkbara beloppet som går att låna med privatlån är 5000 kronor och det är inte speciellt många banker som erbjuder det. Det är mycket vanligare att lån på 10 000 kronor och upp existerar för privatlån.

Här nedanför hittar du några sätt att hitta bästa privatlånet för dig som vill låna 5 000 kr.

 

axo finansAxo Finans
En bra låneförmedlare som letar upp bästa räntan hos bankerna åt dig är Axo Finans. Här kan du ansöka om privatlån från 5 000 kronor och uppåt.
Ansökan är kostnadsfri! Endast en kreditupplysning görs!
Mer info / Ansök

Långt ifrån alla banker låter dig låna så lågt som 5 000 kronor genom privatlån. Om du vill hitta lånet med bäst ränta så kanske det kan vara smart att söka på lån för 10 000 kr och sedan direkt efter du fått lånet betala tillbaka 5000 kr.

Låna 5000 kr på helgen

Om du vill låna 5 000 kronor på helgen så finns det flera långivare av smslån och snabblån som kan erbjuda dig detta utan extra kostnad.

Det du behöver säkerställa är att långivaren har öppet när du ansöker och att de erbjuder direkt utbetalning av pengar till den bank där du har bankkonto. Ansökningar för snabblån går ofta väldigt fort att granska och om långivaren erbjuder direkt utbetalning innebär det att du kan ha 5000 kr på ditt konto inom en kort stund.

Att låna pengar på helgen har blivit allt vanligare och speciellt helger innan löning. De flesta med en bra lön kan låna 5000 kronor och betala tillbaka hela beloppet när lönen kommer och därför är speciellt räntefria alternativ väldigt populärt om man behöver pengar akut.

Beloppet 5 000 kronor kan användas för shopping, bokning av resa eller för andra utgifter som akut kan uppstå på helgen.

Direkt utbetalning av 5000 kronor

För dig som önskar låna 5000 kr direkt med insättning på ditt bankkonto bör du säkerställa att långivaren du tänkt ansöka hos erbjuder det till din bank.

Direkta utbetalningar innebär att långivaren gör en överföring av pengarna till ditt konto direkt när ansökan blivit godkänd vilket gör att du kan ha pengarna inom 15 minuter på ditt konto om du väljer rätt långivare.

Om din ansökan inte godkänns så kommer heller inte pengarna att betalas ut. Om du ansöker när långivaren inte har öppet så kommer ansökan inte att granskas förrän när de öppnar nästa gång och först då kan pengarna överföras till ditt konto.

Om du vill ha pengarna direkt så välj en långivare som betalar ut direkt till din bank. I annat fall kan det dröja till nästkommande vardag innan pengarna når ditt bankkonto.