Låna 7000 kr

Låna 7000 kr

Vill du låna 7000 kr direkt utan problem och samtidigt slippa dyra kostnader? Vi listar de bästa snabblån, smslånen och andra alternativ för dig där möjligheten att låna 7 000 kronor helt räntefritt finns.

Att låna 7000 kronor är såklart en hel del pengar men samtidigt en summa många kan betala tillbaka på 1-3 månader. De bästa snabblånen är de du hinner betalar tillbaka direkt och de som blir helt kostnadsfria för dig som låntagare.

Bästa Snabblån för att låna 7 000 kr

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Här nedanför hittar du de bästa snabblånen och smslånen för dig som vill låna 7 000 kr snabbt och med direkt utbetalning. Det finns möjligheter att låna denna summa helt räntefritt och utan avgifter vilket är det mest förmånligaste alternativen.

Risicum
Låna 7 000 kronor helt räntefritt hos Risicum under 30 dagar. Här kan du få direkt utbetalt till Handelsbanken och Nordea. De har även utbetalning på helger!
Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Svar på ansökan direkt!
Mer info / Ansök
Ferratum
Hos Ferratum kan du låna 7000 kr helt räntefritt i 30 dagar genom deras tjänst Ferratum Credit. De erbjuder även direkt utbetalning till bankkonton hos Nordea.
Låna utan säkerhet! Räntefritt alternativ! 
Mer info / Ansök
Frogtail
Hos Frogtail kan du enkelt ansöka om ett lån på 7 000 kr online. Du kan ansöka om lån upp till 40 000 kr och här välja löptiden själv.
Ingen ansökningsavgift! Enkel och smidig ansökan!
Mer info / Ansök
EverydayPlus
Med ett kostnadsfritt kreditkonto hos EverydayPlus kan du snabbt och enkelt överföra pengar till ditt bankkonto med ett sms och till en månadsränta på 5%.
Delbetala din kredit! Snabb och enkel ansökan!
Mer info / Ansök
Daypay
Låna 7 000 kronor över 90 dagar och betala endast 1 800 kr. Daypay erbjuder snabba lån utan UC med direkt utbetalning till bl.a. Swedbank.
Gratis ansökan & inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök

Låna 7000 kr kostnadsfritt

Det finns möjligheter att låna 7000 kronor helt räntefritt och utan kostnader. Du hittar exempel på långivare som erbjuder detta ovan i 30 dagar och där lånet inte behöver kosta dig någonting alls.

Att låna kostnadsfritt kan lätt tyckas vara något som borde vara för bra för att vara sant. Faktum är dock att det är fullt möjligt som nya kunder hos dessa långivare får du det automatiskt och du har inga förpliktelser att fortsätta låna eller betala efter perioden. Du kan alltså låna 7 000 kr och inom 30 dagar betala tillbaka hela lånet och slippa räntor och avgifter.

Långivaren kommer givetvis presentera ett erbjudande om att förlänga lånet och delbetala det över en längre tid (då med ränta och eventuella avgifter). Även detta kan vara en skön trygghet att vända sig till om du tycker det är för mycket pengar att betala tillbaka på en och samma gång.

Privatlån på 7 000 kronor

Privatlån är oftast de lånen utan säkerhet som har bäst ränta och är mest förmånliga att ha över lång tid. Att låna exakt 7 000 kronor är fullt möjligt hos vissa banker även om du förmodligen kommer få fler möjligheter om du kan tänka dig att låna 10 000 kr och betala tillbaka överskottet direkt då flera banker har den summan som minimum.

Här nedanför hittar du exempel på låneförmedlare som hjälper dig att hitta bästa privatlånet genom att ställa bankerna mot varandra och låta dem erbjuda dig den bästa ränta.

 

axo finansAxo Finans
Hos Axo Finans kan du enkelt ansöka om ett privatlån på 7 000 kr på deras hemsida. De kontaktar ett stort antal banker för att låta dem erbjuda dig den bästa räntan. Du får sedan välja det som du tycker är bäst.
Ansökan är kostnadsfri! Endast en kreditupplysning görs!
Mer info / Ansök

Nackdelen med privatlån är att du inte kan få utbetalning direkt och att handläggningstiden är längre. Det ställs även ofta högre krav på din kreditvärdighet för att du ska få lov att låna pengar jämfört med snabblån och smslån.

Låna 7000 kr på kvällar och helger

Ibland infinner sig situationen när man behöver pengarna direkt, det är kväll eller helg och man känner paniken växer sig stor. Det finns dock bra möjligheter att låna 7 000 kr på kvällar och helger. Bara för att det är lördag eller söndag behöver det inte innebär att du inte kan få pengar till ditt bankkonto.

För att som konsument få lov att låna pengar i Sverige så krävs det att en kreditupplysning görs på dig som låntagare och att en manuell bedömning görs. Detta kräver alltså att långivaren har öppet när du ansöker om lånet (se deras öppettider). Hos långivarna som erbjuder smslån och snabblån så tar det oftast inte många minuter innan an ansökan kan godkännas och det är därför man ofta pratar om att låna pengar direkt i dessa sammanhang.

Om din ansökan godkänns så betalas pengarna ut automatiskt för snabblånet även om det är en fredagskväll, lördag eller annan helgdag. Men för att du ska få pengarna på ditt bankkonto direkt så krävs det att du har ett bankkonto i samma bank som de kan erbjuda direkt utbetalning till. Denna information hittar du dels överst tillsammans med långivarna men även på långivarnas hemsida.

Det gäller alltså att välja rätt långivare beroende på den bank du har bankkonto i om du ska kunna få pengarna direkt. Alla långivare som erbjuder direkt utbetalning betalar inte ut direkt till alla storbanker. Vissa erbjuder t.ex. bara till Nordea och Handelsbanken medan någon annan kanske erbjuder Swedbank och Handelsbanken.

Så om du vill låna 7000 kronor direkt på helgen så var noga med att välja rätt långivare.

Låna pengar utan UC

Om du vill låna 7000 kronor men utan att UC används i samband med ansökan så finns det flera bra långivare för snabblån och smslån som använder andra kreditupplysningsföretag.

UC är bara ett av många kreditupplysnings företag och det finns många anledningar att undvika UC men att helt undvika kreditupplysning är tyvärr inte möjligt.

Långivare och banker är enligt lag tvungna att säkerställa din kreditvärdighet och att du inte är för hårt skuldsatt med bra möjligheter att betala tillbaka lånet om de ska få lov att låna ut pengar til dig. Det är en lag som kontrollerar detta och marknaden övervakas av både Finansinspektionen och Konsumentverket för att säkerställa att detta följs.

Så även om det är möjligt att låna 7000 kr utan UC så kommer något annat kreditupplysningsföretag att användas.