Låna 8000 kr

Låna 8000 kr

Behöver du låna 8000 kronor? Det finns många bra möjligheter för dig som behöver låna lite pengar oavsett om det är för renovering av bilen, vitvaror som gått sönder eller en underbar resa.

Det fina med att låna pengar utan säkerhet är att man kan göra som man vill med dem. Det är inget som hindrar dig från att åka på en drömresa mitt i vintern med lånade pengar om du känner att du är värd det.

Låna 8000 kr snabbt och enkelt

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Vill du långa 8 000 kronor snabbt? I så fall är snabblån och smslån det bästa sättet och du kan ha pengarna på ditt konto redan inom en timme. Här nedanför listar vi de bästa långivarna som erbjuder detta.

Risicum
Hos Risicum kan du enkelt och snabbt ansöka om ett lån på 8 000 kronor. De erbjuda räntefritt lån till nya kunder och direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken.
Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Svar på ansökan direkt!
Mer info / Ansök
Ferratum
Med Ferratum kan du ansöka om snabblån och smslån på 8000 kr. De erbjuder räntefritt lån och direkt utbetalning till bankkonton hos Nordea.
Låna utan säkerhet! Räntefritt alternativ! 
Mer info / Ansök
Frogtail
Ansök snabbt och enkelt om lån upp till 40 000 kronor hos Frogtail. Välj 2-10 månaders amortering för lån på 8000 kronor.
Ingen ansökningsavgift! Enkel och smidig ansökan!
Mer info / Ansök
EverydayPlus
Med EverydayPlus kan du enkelt öppna ett kreditkonto där du kan föra över 8000 kr till ditt bankkonto. Låg avgift med 5% månadsränta på lånen.
Delbetala din kredit! Snabb och enkel ansökan!
Mer info / Ansök
Daypay
Daypay är en av få långivare av snabblån och smslån som erbjuder direkt utbetalning till bankkonton hos Swedbank.
Gratis ansökan & inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök

Om du vill jämföra alla snabblån så hittar du det här.

Låna 8000 kr på helgen

Om du vill låna 8000 kronor som betalas ut direkt till ditt bankkonto på helgen så är snabblån det enda alternativet du har. Både snabblån och smslån kan betalas ut direkt medan t.ex. privatlån ofta tar upp till en vecka och ibland längre tid innan man får pengarna.

Med snabblån har du möjligheten att ansöka om lån på en lördagskväll och ha pengarna på ditt bankkonto redan inom en timme. För att kunna få ett lån på helgen så krävs det precis som alltid att du blir godkänd för lånet vilket i praktiken innebär att du måste vara svensk medborgare, minst 18 år gammal och ha en fast inkomst utan skulder hos Kronofogden.

Om du ansöker om ett snabblån på t.ex. 8000 kr på helgen kan detta betalas ut direkt till bankkonto så fort din ansökan blivit godkänd. Alla ansökningar granskas manuellt så du måste ansöka under långivarens öppettider. Se till att dubbelkolla detta annars finns det stor risk att du inte får dina pengar förrän dagen efteråt.

Se också till att långivaren kan göra direkta utbetalningar till din bank. Det räcker alltså inte med att de skriver att de gör det utan säkerställ att det är till just din bank också. Vi försöker skriva ut det tydlig när en långivare erbjuder direkt utbetalning till en bank så du kan titta ovan eller i denna lista.

Om allt ovan stämmer överens så betalas pengarna ut direkt när ansökan godkänns och vanligtvis har du pengar på ditt konto inom 15 minuter även om det är en fredagskväll, lördag eller söndag.

Privatlån & Låneförmedlare

Privatlån brukar vara det bästa lånet om du vill låna pengar över en längre tid med mer än bara några månaders amortering. För att hitta bästa privatlånet med bäst ränta så kan en låneförmedlare hjälpa dig med det.

Här är två bra exempel av de bästa låneförmedlarna.

axo finansAxo Finans
Vill du ta ett privatlån på 8 000 kr så kan Axo Finans hjälpa dig att jämföra banker. De låter bankerna ställas mot varandra för att ge dig den bästa räntan.
Ansökan är kostnadsfri! Endast en kreditupplysning görs!
Mer info / Ansök

Låna 8000 kr utan UC

För dig som vill låna 8000 kronor utan att en kreditupplysning görs genom UC så finns det flera möjligheter bland de snabblån och smslån som finns.

De flesta långivare som erbjuder snabblån använder sig inte av kreditupplysningsföretaget UC utan vänder sig till andra företag för att ta fram kreditupplysning.

Om du vill låna 8000 kr utan UC kan du spana in långivarna som erbjuder smslån och snabblån här ovan eller ta en titt på denna sida.

Om du funderar på att ta ett privatlån blir det svårt att undvika UC. De flesta banker och låneförmedlare använder sig av UC för att göra kreditupplysningen.

Vad krävs för att få låna 8000 kronor?

För att få låna åttatusen kronor så krävs det att du minst lever upp till de krav som ställs för att få ta snabblån. Dock är 8 000 kronor en hel del pengar och har du inte en fast inkomst som är bra nog finns det en risk att du nekas låna.

Ett alternativ till det är att låna 4 000 kronor från två olika långivare vilket inte behöver bli dyrare.