Låna 9000 kr

Låna 9000 kronor är en väldigt specifik summa och du om du vill ansöka om ett lån på det beloppet är du antagligen väldigt medveten om exakt vad du behöver pengarna till.

Det finns flera möjligheter för dig som vill låna 9000 kr och vilket val som är bäst för dig beror på hur snabbt du behöver pengarna och hur bra kreditvärdighet du har.

Snabblån och smslån är de lån som går fortast att ansöka till och få ut pengar från. I bästa fall kan du utbetalt 9000 kronor direkt till ditt bankkonto även om det är helg. Privatlån tar längre tid att bli godkänd för, krävs mer av din ekonomi men är oftast mer förmånligt och billigare i längden.

Låna 9000 kr med smslån

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Följande snabblån och smslån är attraktiva val för de som vill låna 9000 kr snabbt och enkelt.

Risicum
Risicum erbjuder förmånliga smslån där du kan ansöka om lån på 9000 kronor med direkt utbetalning till bankkonton hos Nordea och Handelsbanken.
Gratis ansökan! Räntefritt för nya kunder!
Mer info / Ansök
Ferratum
Låna 9000 kr genom Ferratum Credit som är en kontokredit där du som ny kund kan låna i 30 dagar helt räntefritt. Ferratum erbjuder direkt utbetalning till Nordea-kunder.
Låna utan säkerhet! Ingen UC!
Mer info / Ansök
Frogtail
Låna 9000 kronor med återbetalning upp till 10 månader med Frogtail. Frogtail erbjuder personlig ränta så du med bra kreditvärdighet får mer förmånligt lån.
Ingen ansökningsavgift! Enkel och smidig ansökan!
Mer info / Ansök
EverydayPlus
Låna 9000 kronor genom EverydayPlus. De erbjuder en förmånlig och flexibel kontokredit med 5% månadsränta och där du snabbt kan få ut pengarna till ditt bankkonto.
Delbetala din kredit! Snabb och enkel ansökan!
Mer info / Ansök
Daypay
Låna 9000 kronor utan UC med Daypay. Daypay erbjuder direkt utbetalning till bankkonton hos Swedbank och 90 dagars återbetalning för lån.
Gratis ansökan & inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök

Helglån på 9000 kr

För dig som vill låna pengar på helgen är det viktigt att hitta ett lån som kan ge direkt utbetalning även på lördagar och söndagar.

Långivare som har öppet på helgen är främst de som erbjuder smslån och snabblån och du hittar hela listan med alla dessa lån på denna sida.

Att låna pengar på helgen kräver att långivaren har öppet när du skickar in din ansökan. Oftast skyltas öppettiderna väldigt tydligt och det är rekommenderat att dubbelkolla detta innan du ansöker om det är viktigt för dig att du får pengarna direkt.

Om du väljer en långivare som inte har öppet och skickar in ansökan ändå kommer det dröja tills en handläggare kan ganska din ansökan innan du kan få utbetalt dina 9000 kronor.

Helglån erbjuds av flera långivare i Sverige och du kan låna pengar långt in på kvällen. Men för att du verkligen ska kunna få pengarna på kontot direkt efter att ansökan är godkänd så krävs det att långivaren erbjuder direkt utbetalning till just din bank. Så dubbelkolla alltid öppettiderna och vilken bank de betalar ut direkt till.

Låna 9000 kr med privatlån

Privatlån är väldigt förmånliga lån med en låg personliga ränta som oftast är lägre än snabblån och smslån. Vill du låna 9000 kronor över en längre tid bör du försöka få ett privatlån och att vända sig till någon låneförmedlare nedan gör att det blir lättare att hitta den bank som passar dig bäst. Tänk dock på att det är möjligt att du behöver ansöka om 10 000 kronor i lån men du kan alltid välja att direkt betala tillbaka 1000 kronor efter att du fått din ansökan beviljad och pengarna utbetalt.

axo finansAxo Finans
Axo Finans är en annan låneförmedlare som erbjuder dig att ansöka om privatlån från 5000 kronor och uppåt. Om du vill låna 9000 kronor måste du dock ansöka om ett lån på 10 000 kronor.
Ansökan är kostnadsfri! Endast en kreditupplysning görs!
Mer info / Ansök

Låna utan UC

Om du vill låna 9000 kronor utan UC så finns det flera bra långivare som erbjuder just detta. När det kommer till snabblån och smslån använder sig de flesta företag av andra kreditupplysningsföretag än UC (Upplysningscentralen).

En del långivare som erbjuder smslån väljer dock att böra använda UC när lånebeloppet går över en viss gräns och här förekommer t.ex. 10 000 kronor hos vissa aktörer. Att låna pengar utan UC är alltså inga konstigheter och är summan bara 9000 kronor finns det väldigt många alternativ att välja mellan.

Anledningen varför man vill undvika UC är för att de sparar alla tidigare kreditupplysningsförfrågningar och visar dem för nästa vilket snabbt kan göra att man försämrar sin kreditvärdighet då man haft många kreditupplysningar.

Att undvika kreditupplysning helt och hållet är däremot inte möjligt då detta i princip är en lag.

Räntefria lån på 9000 kr

Räntefria lån är de mest förmånliga lånen du kan få tag på och innebär att du får lov att låna pengar kostnadsfritt helt utan avgifter och ränta.

Räntefria lån finns att få på 9000 kronor men precis som alltid så erbjuds dessa lån endast till helt nya kunder hos en långivare. Du får alltså inte ha lånat pengar av dem innan utan detta är ett erbjudande som ges till nya kunder för att man ska få prova på hur snabbt och enkelt det är att låna pengar.

Den kostnadsfria perioden är begränsad också vilket betyder att när den passerats så börjar avgifter och ränta att gälla som vanligt. Olika långivare kör olika tider men 30 dagar (1 månad) finns det flera långivare som erbjuder.

Räntefria lån ska inte blandas ihop med gratis lån. Gratis lån var något som erbjuds tidigare men efter strikt tillrättavisande av Konsumentverket så ändrades detta och därefter börjades samma lån marknadsföras som räntefria istället. Gratis lån var alltså något som ansågs vara omöjligt att ge då ett lån alltid måste betalas tillbaka.

Låna 9000 kr på kvällen

För dig som vill låna 9 000 kr på kvällen så gäller i princip samma saker som för helglån vilket vi gått igenom ovanför. För att kunna låna pengar på kvällen krävs följande:

  • Långivaren har öppet så de kan hantera din ansökan i tid innan stängning (se deras öppettider)
  • Långivaren erbjuder direkt utbetalning till din bank. Få långivare erbjuder detta till alla svenska storbanker så dubbelkolla detta noga.

Du kan läsa mer om att låna pengar på kvällen här.

Betalningsanmärkningar inget problem

Har du råkat få någon betalningsanmärkningar den senaste tiden men önskar ändå att du kunde låna 9000 kronor? Lugn, det finns flera långivare i Sverige som erbjuder dig att låna pengar trots betalningsanmärkningar.

Ju fler betalningsanmärkningar du har desto svårare blir det att låna pengar genom snabblån och smslån. Med privatlån så erbjuds sällan lån till någon som har betalningsanmärkningar då banker generellt sätt ställer högre krav på dig som låntagare.

Om du har betalningsanmärkningar och vill låna pengar måste du se till att följande stämmer:

  • Du har inte för många betalningsanmärkningar. Fler än 6 stycken gör det väldigt svårt.
  • Du har inga obetalda skulder hos Kronofogden
  • Du har inte fått någon betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna.

Om följande uppföljs så har du möjlighet att låna pengar trots att du har betalningsanmärkningar.