L’EASY

LeasyLeasy är ett av lånealternativen som Thorn Svenska AB ligger bakom och erbjuder snabba lån från 10 000 kronor upp till 50 000 kronor.

Leasy är framtaget för att göra det enkelt att låna pengar till resor, en ny dator och liknande inköp och där man gärna vill påskynda processen jämfört med vanliga privatlån.

Det spelar ingen roll vad du vill använda pengarna till utan Leasy bryr sig bara om att du har en kreditvärdighet bra nog att kunna återbetala lånet. Med en personlig ränta och möjligheten att välja amorteringstid kan du själv välja hur du vill betala tillbaka lånet.

Leasys krav är framför allt att du har en fast inkomst, inga betalningsanmärkningar och att du är 20 år fyllda. Det som kan göra Leasy till en av de bästa långivarna är att det är ett etablerat företag som funnits länge och som sätter personlig ränta efter dina behov med snabb hantering och utbetalning.

LånLåneinformationFAQ

LeasyLån
Låna upp till 50 000 kronor med personlig ränta hos Leasy. Här har du som är 20 år gammal möjlighet att låna pengar till resa, dator, möbler eller vad som helst. 
  Mer info / Ansök

Lägsta lånebeloppet är 10 000 kr och du kan sedan ansöka om lån med 5 000 kronors intervall uppåt så t.ex. 15 000 kr och 20 000 kr o.s.v.

Så går det till:

  • Du besöker Leasys hemsida (se adress i botten på sidan) och fyller i formuläret.
  • I formuläret väljer du hur mycket pengar du vill låna och över hur lång tid du vill amortera lånet.
  • Leasy gör sedan kreditupplysning med UC och granskar din ansökan.
  • Om du blir godkänd för lånet så betalas pengarna ut direkt och når ditt bankkonto senast nästa vardag.

Krav på att låna pengar hos Leasy:

  • Du måste vara minst 20 år gammal
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.
  • Du måste vara svensk medborgare.
  • Du måste ha fast inkomst och godkännas av sedvanlig kreditprövning.

Hur ansöker jag om lån hos Leasy?

Besök deras hemsida genom att klicka på någon av länkarna på denna sida, fyll i formuläret med lånebelopp, amorteringstid och din personliga information. Läs det allmänna avtalet och om du godkänner det kryssa i och skicka iväg formuläret för ansökan om lån. Det tar inte många minuter och du kan enkelt legitimera dig med BankID.

Hur mycket kan jag låna?

Hos Leasy kan du ansöka om lån upp till 50 000 kronor. Exakt hur mycket du kan bli beviljad till att låna beror på din kreditvärdighet och hur lång amorteringstid du väljer. 

Blir alla ansökningar beviljade ett lån?

Nej, Leasy ställer rimliga krav på dig som låntagare. Har du inga betalningsanmärkningar, är minst 20 år gammal och har en bra fast inkomst kommer du med största sannolikhet att godkännas för ett lån dock.

Görs det någon kreditupplysning på mig som ansöker?

Ja, enligt lag är alla långivare och banker som erbjuder finansiella tjänster tvungna att göra en kreditupplysning för att säkerställa att du har tillräckligt bra kreditvärdighet för att kunna betala tillbaka lånet. Leasy är inget undantag här utan ställer krav i enlighet med vad Finansinspektionen och Konsumentverket kräver.

Använder Leasy UC för kreditupplysning?

Ja, Leasy använder UC för kreditupplysning. I och med att du kan ansöka om lån upp till 50 000 kronor så är det viktigt att säkerställa att du har möjligheten att betala tillbaka. Ju säkrare långivaren är på att alla låntagare kan betala tillbaka, ju mindre risk tar dem och ju lägre ränta kan de erbjuda dig.

Hur snabbt får jag lånebesked från Leasy?

Leasy brukar behandla ansökningar väldigt fort under deras öppettider. De har dock endast öppet vardagar så det kan dröja till nästkommande vardag innan din ansökan normalt godkänns.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Leasy betalar ut pengarna direkt efter att du blir godkänd för lånet. Däremot kan det dröja till nästkommande vardag innan du ser dem på ditt bankkonto.