Meddelandelån

MeddelandelånMeddelandelån är en stor aktör på den svenska marknaden av snabblån och erbjuder smslån som är både förmånliga och väldigt snabbt. Här har du möjligheten att ansöka om lån från 500 kr upp till 10 000 kronor utan UC och med möjlighet till att förlänga lånet.

För dig som vill låna pengar räntefritt och helt utan avgifter som erbjuder Meddelandelån dig som ny kund att låna 500 kronor under 15 dagar helt avgiftsfritt. Det innebär att betalar du tillbaka lånet under denna tid behöver du bara betala tillbaka 500 kr och inget mer.

En stor fördel med Meddelandelån är att du har möjligheten att välja amorteringstid själv men den styrs något av vilket lånebelopp du väljer. Ju lägre lånebelopp kortare amorteringstid har du att välja på och ju större summor du lånar ju längre blir amorteringstiden. Däremot kan du alltid förtidslösa lånet när du vill.

Meddelandelån erbjuder direkt utbetalning av smslån till Nordea och Handelsbanken. Detta innebär att om du blir godkänd för ett lån under öppettiderna så kommer du kort där efter ha pengarna på ditt bankkonto.

LånLåneinformationFAQ

MeddelandelånSmslån
Meddelandelån erbjuder smslån som ett snabbt och enkelt sätt att låna pengar online. Meddelandelån erbjuder även räntefria lån för dig som vill prova på att låna pengar utan kostnad. Det finns även möjlighet att förlänga lån och få utbetalt på helgen. Ansök om lån upp till 10 000 kronor.
  Mer info / Ansök

Så går det till när du ansöker om lån:

  • Besök hemsidan för Meddelandelån och fyll i formuläret där du väljer hur mycket du vill låna från 500 kr till 10000 kr. Välj en amorteringstid för lånet mellan 15 dagar till 90 dagar och klicka dig vidare.
  • Identifiera dig genom att signera ansökan med BankID eller e-legitimation.
  • Vänta på pengarna! Om ansökan godkänns så betalas pengarna ut direkt.

Vad som krävs för att få låna:

  • Du måste vara minst 20 år gammal för att få låna pengar hos Meddelandelån.
  • Du får inte ha några aktuella skulder hos Kronofogden.
  • Du måste vara svensk medborgare med ett svenskt registrerat mobilnummer.
  • Legitimeringen kräver BankID eller e-leg.

Hur ansöker jag om att låna pengar?

Enkelt! Du besöker Meddelandelån online, fyller i det enkla formuläret och legitimerar dig med BankID eller e-leg. Där efter väntar du bara på att din ansökan ska godkännas och sedan betalas pengar ut.

Hur mycket kan jag låna hos Meddelandelån?

Du kan låna som mest 10 000 kr hos Meddelandelån. Ju mer du ansöker om att låna ju större krav ställs normalt på dig som låntagare dock.

Det lägsta beloppet du kan ansöka om att låna är 500 kr vilket även går att få som räntefritt alternativ som ny kund.

Blir alla ansökningar beviljade ett lån?

Nej, Meddelandelån gör kreditprövning och har du många betalningsanmärkningar eller obetalda skulder hos Kronofogden kommer du nekas att få låna pengar. Samma gäller om du helt saknar inkomst av något slag.

Gör Meddelandelån kreditupplysning?

Ja, Meddelandelån gör kreditupplysning på alla som ansöker om lån. Det är något alla långivare måste göra för att säkerställa kreditvärdigheten.

Används UC för kreditupplysning?

Nej, Meddelandelån använder inte UC för att göra kreditupplysningen. Detta är väldigt bra för dig som har många kreditupplysningar gjorda hos UC och vill undvika det.

Hur snabbt får jag lånebesked?

Under öppettiderna hos Meddelandelån går det normalt sätt väldigt fort och du bör ganska direkt efter ansökan få ett svar om du blir beviljad att låna pengar eller ej.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Meddelandelån erbjuder direkt utbetalning till bankerna Nordea och Handelsbanken. Om du har ett bankkonto hos dem så kommer du kort efter att ansökan godkänns ha pengarna på ditt konto. Hos andra banker kan det dröja till nästa vardag.