Mobillån

MobillånMobillån erbjuder klassiska smslån men även populära kreditkonton som blivit en mer eftertraktad modell.

Med de klassiska smslånen kan du som ny kund ansöka om upp till 5000 kronor med den kortaste amorteringstiden på 61 dagar. Ju längre kreditdagar du väljer ju mer kan du låna och på 360 dagar kan du välja att låna hela 25 000 kr.

Kontokredit innebär att du öppnar digital kredit där du kan ta ut pengar ifrån när du behöver. Detta är en väldigt flexibel lösning och du har möjlighet att ansöka om kreditgräns upp till 25 000 kr.

Utbetalningar sker direkt efter godkännande hos Mobillån och med kontokredit har du möjlighet att delbetala lånet i en takt som passar dig.

LånLåneinformationFAQ

MobillånSmslån
Mobillån erbjuder smslån där du kan låna upp till 25 000 kronor. Fyll i hur mycket du vill låna och klicka på ansök för att snabbt och enkelt få ett svar på om du får låna eller ej.
  Mer info / Ansök
MobillånKontokredit
Kontokredit är en mer flexibel variant att låna pengar med än vad vanliga smslån är. Här öppnar du ett kreditkonto och flyttar pengar från det till ditt bankkonto när du behöver och först då kostar det dig pengar.
  Mer info / Ansök

Så går det till:

  • Besök Mobillån på nätet och välj om du vill ta ett vanligt smslån eller om du vill öppna ett flexibelt Kontokredit där du kan ta ut pengar ifrån när du vill.
  • Fyll i hur mycket du vill låna eller vilken kreditgräns du önskar och klicka på ansök.
  • Fortsätt fylla i ansökan genom att slutföra formuläret.
  • Som ny kund behöver du verifiera dig och det kan du göra digitalt eller genom att ett brev skickas hem.
  • Om du blir godkänd kan pengar betalas ut.

Detta krävs för lån hos Mobillån:

  • En stabil fast årsinkomst
  • Minst 20 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Ett registrerat mobilabonnemang
  • Inga betalningsanmärkningar

Hur ansöker jag om lån hos Mobillån?

Mobillån erbjuder snabba och enkla lån som är enkla att ansöka till. Besök deras hemsida och välj hur mycket du vill låna och fortsätt fyll i formuläret för att slutföra ansökan.

Hur mycket kan jag låna hos Mobillån?

Den maximala gränsen att låna hos Mobillån är 40 000 kr men endast befintliga kunder med bra kreditvärdighet kan göra det. Som ny kund kan du som mest ansöka om ett lån på 25 000 kr.

Blir alla ansökningar beviljade ett lån?

Nej, Mobillån godkänner inte alla ansökningar utan alla granskas med kreditupplysning för att säkerställa att du lever upp till de krav som ställs och att du verkligen kan betala tillbaka pengar du lånar.

Görs det någon kreditupplysning på mig som ansöker?

Ja, Mobillån gör kreditupplysning vid alla ansökningar.

Använder Mobillån UC för kreditupplysning?

Nej, Mobillån använder inte UC (Upplysningscentralen) för att göra kreditupplysningar.

Hur snabbt får jag lånebesked från Mobillån?

Under öppettiderna på vardagar så får du ofta besked om du får låna eller ej nästan direkt. Mobillån har doc inte öppet på helgen och erbjuder inte utbetalning under denna tid.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Mobillån betalar ut direkt efter att ansökan godkänns och hos många banker får du pengarna väldigt snabbt efter att din ansökan blivit godkänd.