Nordiclån

NordiclånNordiclån är en mycket populär långivare i Sverige som tillhandahåller lån från 10 000 kr upp till 50 000 kr. Du kan välja avbetalningstid själv med allt ifrån 12 månader upp till 80 månader för lånet.

Nordiclån har en stor fördel när det kommer till hur lönsamt lånet är jämfört med andra snabblån. Den effektiva räntan är längre än många mikrolån som går att ta snabbt och samtidigt har du möjligheten att lägga upp amorteringen över väldigt lång tid med fast månadskostnad.

Pengarna som betalas ut från Nordiclån har du på kontot senast nästkommande vardag efter att din ansökan blivit godkänd. De flesta ansökningar behandlas med svar inom en timme.

LånLåneinformationFAQ

NordiclånLån
Nordiclån erbjuder ett enkelt och snabbt lån där du har möjlighet att låna upp till 50 000 kronor. Du väljer amorteringstid själv och får en fast månadskostnad baserad på det och räntan.
  Mer info / Ansök

Så går det till:

  • Börja med att ange hur mycket du vill låna och över hur lång tid för att se en ungefärlig fast månadskostnad baserad på exempelränta.
  • Fortsätt genom att fylla i dina personuppgifter och information om ditt bankkonto.
  • Legitimera dig online med BankID.
  • Vänta på svar (normalt inom en timme) om du blir godkänd för lånet.

Krav på dig som ansöker om lån:

  • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
  • Du får inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden.
  • Du måste ha en taxerad inkomst som stärker din kreditvärdighet för sökta lånebeloppet.

Hur ansöker jag om lån hos Noridclån?

Att ansöka om att låna pengar hos Nordiclån är mycket enkelt. Börja med att besöka deras hemsida och fyll i hur mycket du vill låna samt över hur lång tid du vill betala tillbaka lånet.

Därefter behöver du bara komplettera med personuppgifter, bankuppgifter och legitimera dig med BankID så tittar Nordiclån på din ansökan så fort de kan (vanligtvis inom en timme).

Hur mycket kan jag låna?

Hos Nordiclån har du möjlighet att låna upp till 50 000 kronor till en väldigt bra effektiv ränta jämfört med andra snabblån. Den minsta summan du kan låna är dock 10 000 kronor vilket är mer än andra snabblån på marknaden. Men du kan betala tillbaka lånet när du vill så även om du bara behöver låna 5000 kronor kan Nordiclån fortfarande vara ett bra alternativ.

Blir alla ansökningar beviljade ett lån?

Nej du måste ha en bra kreditvärdighet och följa de riktlinjer som Nordiclån ställer på låntagare för att bli beviljad ett lån. De flesta med fast anställning och som inte har några betalningsanmärkningar eller på annat sätt är skuldsatta hårt har en stor chans att bli godkänd för ett lån.

Görs det någon kreditupplysning?

Ja, Nordiclån gör kreditupplysning precis som alla andra långivare gör. Att göra en kreditupplysning på den som ansöker om lånet är det enda sättet för att få en bra uppfattning om du som låntagare har en kreditvärdighet som återspeglar att du kan betala tillbaka pengarna. Detta är ett krav som ställs på alla svenska långivare och banker för att få lov att låna ut pengar.

Används UC hos Nordiclån?

Ja, Nordiclån lånar ut större summor än andra snabblån och använder därför UC (Upplysningscentralen) för att säkerställa att du har en bra kreditvärdighet. Om du vill låna pengar utan UC bör du vända dig till någon annan långivare.

Hur snabbt får jag lånebesked från Nordiclån?

Nordiclån är väldigt snabba på att behandla låneansökningar i dessa storlekar. Om du ansöker om lån inom öppettiderna så har du oftast svar på din ansökan inom en timme.

Hur snabbt betalas pengar ut?

Så fort du blivit godkänd och accepterat lånet så betalas pengarna ut nästan direkt. I vissa fall kan du få pengarna redan samma dag men annars har du dem nästa vardag.