Nya Snabblån & Smslån

Låna pengar genom snabblån och smslån gör man lättast genom att jämföra snabblån för att kunna hitta det bästa smslånet för dig. Har man däremot låna pengar sedan tidigare av långivare så kan det finns anledningar att specifikt försöka hitta nya aktörer som erbjuder nya smslån och nya snabblån till bra villkor.

Nya långivare av smslån och snabblån har en förmåga att erbjuda kampanjer och lägre kostnader för att locka till sig kunder och ta en del av marknaden. Det är ett bra sätt hålla koll på nya aktörer för att på så sätt kunna låna pengar till en lägre kostnad.

Det är till exempel inte omöjligt att någon ny långivare erbjuder snabblån räntefritt till nya kunder har man redan använt de etablerade långivarna som erbjuder räntefria lån så får man således en ny möjlighet att låna pengar ”gratis”, eller snarare kostnadsfritt.

Nyaste snabblånen

Det är inte ovanligt att en handfull av nya företag och tjänster som erbjuder lån som snabblån och smslån letar sig in på marknaden varje år. Här nedanför listar vi de senaste långivarna på den svenska marknaden och listan uppdateras regelbundet.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Noridclån
Låna upp till 50 000 kronor genom nya Nordiclån till en låg månadsränta från 7,92%. Välj upp till 80 månaders avbetalning på lånet och få pengar snabbt.
Betala tillbaka när det passar just dig!
Mer info / Ansök
Fokuslån
Hos Fokuslån som ny långivare kan du låna upp till 75 000 kronor och betala av i egen takt.
Möjlighet till räntefri period!
Mer info / Ansök
Daypay
Daypay är ett nytt företag som erbjuder snabblån upp till 20 000 kronor med direkt utbetalning till bl.a. Swedbank. De använder ingen UC på lån upp till 10 000 kr.
Signera enkelt med BankID online!
Mer info / Ansök
Creditstar
Smidiga snabblån och smslån hos nya Creditstar. Här kan du som ny kund ansöka om lån upp till 5000 kr och befintliga kunder upp till 20 000 kr.
Återbetalning upp till 3 månader!
Mer info / Ansök
Credway
Möjlighet att ansöka om lån upp till 30 000 kr genom Credways nya smslån. Alltid den låga räntan på 2.42% och de tillåter betalningsanmärkningar.
Signera med mobilt BankID!
Mer info / Ansök

Förbättrad konkurrens med fler aktörer

Nya snabblån och smslån gör att marknaden för lån hela tiden är i rörelse och förändras. För att slå sig in som en ny långivare bland alla de banker och företag som idag finns på den svenska marknaden så krävs det att man har ett bra erbjudande och ett nytt lån som lockar.

Oftast innebär detta att du som låntagare får något lönsamt med nya långivare och det är även därför så pass många tittar på de senaste lånen och vilka nya smslån som kommit under året.

Detta är ett sätt som hela tiden förbättrar konkurrensen och gör att lånen blir mer förmånliga att ta. Banker ställs mot varandra och långivare ställs mot varandra för att slåss om kunderna. När nya aktörer och långivare hittar in på marknaden så tvingas alla att anpassa sig till de nya spelreglerna.

Nya smslån av befintliga långivare

Det är inte ovanligt att befintliga företag och långivare lanserar nya produkter, tjänster och varumärken. Syftet med att ett företag ligger bakom flera olika lån kan såklart vara förvirrande för konsumenter men det kan också vara bra då många tjänster varierar utbudet av lån.

Det kan t.ex. finnas långivare som erbjuder nya snabblån eller nya smslån när de redan erbjuder kreditkonton och privatlån sedan tidigare. Ibland släpps lånen som nya produkter under ett befintligt varumärke medan det i andra fall lanseras som helt nya lån under helt nya varumärken.

Fördelar med nya smslån

Det finns flera fördelar med att titta på nya smslån och nya snabblån som konsument. Här nedanför hittar några av fördelarna.

  • Du har tidigare blockerat dig från att låna pengar hos långivare av smslån men känner nu att du kan hantera ett lån bättre och vill prova igen. Att vända dig till nya långivare innebär att du kan låna pengar då du inte blockerat dig hos dem.
  • Du har betalningsanmärkningar och vill hitta de senaste smslånen som tillåter dig att låna pengar trots att du har betalningsanmärkningar.
  • Du vill låna pengar utan UC används som kreditupplysning och vill även hitta de senaste lånen för detta.
  • Du vill få ett så bra lån som möjligt med så låg ränta som möjligt och vill se om nya smslån erbjuder något speciellt.