Snabblån med direkt utbetalning

Något som är typiskt för både snabblån och smslån är att det går väldigt snabbt och enkelt att ansöka om lånet. Men du kan också få pengarna direkt på kontot samma dag om du väljer rätt lån.

Däremot är det inte alla snabblån och smslån som erbjuder direkt utbetalning så du har pengarna direkt på ditt konto. Om du behöver pengarna samma dag och kanske så snabbt som möjligt, då finns det en del att tänka på. På denna sida tar vi upp vad som gäller och hur du kan få en utbetalning direkt till ditt konto.

Långivare med direkt utbetalning

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Här nedanför hittar du långivare som erbjuder både smslån men även snabblån direkt till ditt konto. Vi listar tydligt vilka banker som du kan få pengar till direkt men du måste ansöka och bli godkänd under deras öppettider.

Risicum
Risicum erbjuder snabblån med direkt utbetalning till kunder som har bankkonto hos Handelsbanken eller hos Nordea. Hos andra banker behöver du ansöka innan kl. 13.
Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Ingen UC! Lånebesked direkt!
Mer info / Ansök
EverydayPlus
Hos EverydayPlus har du möjligheten att låna upp till 20 000 kronor och få pengar utbetalt direkt om du har bankkonto hos Nordea.
Låg månadsränta! Delbetala din kredit.
Mer info / Ansök
Ferratum
Ferratum erbjuder direkt utbetalning även på helgen till kunder hos Nordea. Hos övriga banker måste du bli godkänd innan kl. 13 för att få utbetalning samma dag.
Låna utan säkerhet! Ingen UC! Räntefritt första 30 dagarna! 
Mer info / Ansök
Vivus
Hos Vivus har du möjlighet att låna räntefritt och med direkt utbetalning till bankkonton hos Nordea och Handelsbanken.
Snabba utbetalningar! Möjlighet till räntefritt snabblån!
Mer info / Ansök
MeddelandelånMeddelandelån
Meddelandelån erbjuder SMS-lån med direkt utbetalning till bankkonton hos Nordea och Handelsbanken. Andra banker kan kräva 1-2 arbetsdagar innan du har pengarna.
Låna pengar utan UC! Bra öppettider!
Mer info / Ansök
Daypay
Daypay erbjuder dig utbetalning inom en timme av snabblån till kunder med bankkonton hos Swedbank eller Handelsbanken. Övriga banker kan få samma dag eller nästkommande vardag.
Gratis ansökan & inga dolda avgifter!
Mer info / Ansök
Creditstar
Låna upp till 5000 kr som ny kund och med möjligheten till direkt utbetalning till bankkonton i de större bankerna som Swedbank, Nordea, Handelsbanken och SEB.
Du kan låna upp till 5 000 kr första gången!
Mer info / Ansök
MobillånMobillån
Mobillån ger dig möjligheten att låna pengar med direkt utbetalning till bankerna SEB, Swedbank och Handelsbanken. Ansök om smslån upp till 25 000 kr.
Snabbt svar och snabba utbetalningar!
Mer info / Ansök

Du kan filtrera långivare efter banker också genom att specifikt gå till våra sidor snabblån direkt hos Swedbank, Handelsbanken och Nordea.

Utbetalningstider

Alla långivare kan inte erbjuda snabblån direkt där pengarna helt enkelt sätts in direkt efter att du blivit godkänd. Om en långivare kan erbjuda direkt utbetalning så gäller detta ett specifikt antal banker där du måste ha ett bankkonto för att kunna få ut pengarna direkt.

Om du inte har någon av bankerna så kommer utbetalningstiden att vara längre. Vanliga banker för direkta utbetalningar (även på helgen) är Nordea, Handelsbanken och Swedbank. Även SEB förekommer hos några långivare av snabblån och smslån.

Fler kreditgivare

Även om vi listar flera kreditgivare ovan så finns det fler att välja på. Vi kan rekommendera ett besök till Lånen.se för att få en bättre bild över alla kreditgivare som finns.

Har du en speciell bank kan det vara lättare att direkt i ett sökresultat filtrera bort de långivare som helt enkelt inte kan betala ut direkt till din bank. Med ett större utbud av långivare är det också lättare att hitta ett bra alternativ som passar dig.

Så fort kan du få pengarna

Förutsatt att du har rätt bank så kan du få pengarna direkt. Annars kommer det ta lite längre tid då bankerna behöver tid på sig att hantera transaktionerna.

Så fort din ansökan är godkänd så har du möjlighet att få pengarna direkt till ditt konto om du har rätt bank. I annat fall kan det dröja till nästa vardag som längst.

Både smslån direkt till kontot och snabblån med direkta utbetalningar är attraktiva val när en krissituation uppstår och man behöver pengarna snabbt.

Ansökningstid och utbetalningstid

Det är viktigt att skilja på ansökningstid och utbetalningstid. Båda har betydelse för hur fort du får pengarna till ditt bankkonto och för att du ska kunna få pengarna direkt till ditt konto krävs det att du uppfyller kraven som gör att båda går fort.

Ansökningstiden är tiden det tar efter att du ansökt tills du får ett godkännande eller nekande. Detta kan i princip vara direkt men allt ifrån 10 – 30 minuter är vanligt här under normala tider på dygnet. Många långivare har öppet länge och kan bevilja ansökningar långt in på kvällen vilket är perfekt för dig som saknar pengar men behöver dem samma kväll eller helg.

Utbetalningstiden är tiden det tar efter att din ansökan är godkänd tills dess att du har pengarna på ditt konto. Utbetalningstiden kan variera kraftigt beroende på vilken långivare du ansöker hos och vilken bank du har. Om du har bankkonto hos Nordea eller Handelsbanken så kan du hos vissa långivare få pengarna direkt insatt på ditt bankkonto efter att ansökan är godkänd.

Om du har en annan bank krävs det att din långivare godkänt din ansökan för snabblån innan kl. 13 för att du ska kunna få pengarna samma dag (vanligtvis innan kl. 17). Detta kan även gälla helger men även här är det inte säkert att långivare kan betala ut om du har fel bank vilket då gör att du har dina pengar på kontot nästkommande vardag.