Snabblån på kvällen

Snabblån kväll

Krisen infinner sig och man behöver pengar akut på kvällen, men vad gör man? Det finns som tur är flera bra möjligheter att låna pengar som betalas ut direkt till ditt bankkonto på kvällar och även helger.

Snabblån är ett lån utan säkerhet som både går snabbt att ansöka till men som också kan betalas ut väldigt snabbt. Du kan faktiskt få pengarna på kontot redan inom en kvart om du väljer rätt långivare och behandlingen går fort.

För att kunna få pengarna utbetalt på en kväll så krävs det dels att långivaren erbjuder direkt utbetalning till just din bank där du har bankkonto och att långivaren har öppet. Om dessa två uppfylls så har du pengarna väldigt fort.

Låna pengar på kvällen

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Långivare som erbjuder direkt utbetalning och som har kvällsöppet listas här nedanför på ett så tydligt sätt som möjligt. Försök hitta det alternativ som passar in på tiden och betalar ut direkt till din bank.

Risicum
Hos Risicum erbjuder direkt utbetalning av snabblån & smslån på kvällar och helger. Ansök upp till 20 000 kronor utan ränta. Möjligt till räntefritt lån!
Nordea eller Handelsbanken
må-fr. 7-21 & lö. 9-17
Mer info / Ansök
Daypay
Möjlighet att låna upp till 20 000 kr och där ansökningar upp till 10 000 kr är utan UC. Besked direkt!
Swedbank eller Handelsbanken
må-fr. 9-19 & lö-sö. 11-18
Mer info / Ansök
Ferratum
Låna upp till 20 000 kr med Ferratum. De erbjuder räntefritt lån i 30 dagar med flexibla uttag och återbetalningar.
Nordea
må-fr. 8-21 & lö-sö. 11-18
Mer info / Ansök
Flexlimit
Hos Flexlimit kan du enkelt ansöka om lån på kvällar och helger och ändå få pengarna utbetalt direkt.
Nordea eller Handelsbanken
må-fr. 8-21 & lö. 10-17 & sö. 13-16
Mer info / Ansök
Credway
Credway erbjuder snabblån till låg månadsränta och med lånebesked direkt. Direkt utbetalning till flera svenska storbanker.
Nordea, Swedbank eller Handelsbanken
må-fr. 7-21 & lö-sö. 10-18
Mer info / Ansök
EverydayPlusEverydayPlus
EverydayPlus erbjuder ett mycket praktiskt och enkelt sätt att låna pengar där du kan göra flera uttag direkt med hjälp av mobiltelefon till ditt bankkonto.
Nordea
må-fr. 9-20 & lö-sö. 10-16
Mer info / Ansök
Meddelandelån
Ansök om smslån upp till 30 000 kronor med direkt utbetalning på kvällar. Avgiftsfri ansökan och utan UC!
Nordea eller Handelsbanken
må-fr. 8-21 & lö. 10-17 & sö. 13-16
Mer info / Ansök

Dubbelkolla alltid öppettiderna själv. Vi försöker hålla listan uppdaterad men förändringar som vi inte tagit del av ännu kan ha trätt i kraft. Även undantag för speciella helgdagar kan påverka öppettiderna.

Så fungerar direkt utbetalning på kvällar

Att ta ett snabblån eller smslån som ska betalas ut samma kväll kan tyckas vara lätt men du måste se till att vissa saker stämmer annars kan det dröja till nästa vardag innan du har pengarna på ditt konto.

Två faktorer måste stämma för att du ska kunna få pengarna direkt på ditt konto även om det är kväll. Det är viktigt att du känner till detta för att slippa bli besviken när du ansöker om ett lån en fredagskväll för att sen inse att om du bara gjort rätt från början så hade det gått.

Alla ansökningar om lån som kommer in kommer endast att granskas och godkännas under öppettiderna. Om din ansökan kommer in efter att kundtjänst stängt så ingen handläggare hinner titta på ditt ärende så får du pengarna tidigast nästa dag. Se därför till att ansöka om lån hos någon som fortfarande har öppet och gärna ansöka i god tid innan stängning.

Den andra faktorn som är viktig är att ni har samma bank och långivaren kan göra direkta utbetalningar till din bank annars får du heller inte pengarna den kvällen. Detta är samma sak som gäller för dig som vill ansöka om lån på helgen.

Se även till att du lever upp till de krav som ställs i allmänhet på dig som vill ta ett snabblån eller smslån. Det är viktigt att du är 18 år gammal, har en inkomst och att du helt enkelt är kreditvärdig för ett lån.

Sammanfattning om smslån och snabblån på kvällen

  • Välj en långivare som har öppet!
  • Välj en långivare som betalar ut till din bank!
  • Se till så du lever upp till de krav som långivaren ställer!

Långivaren måste ha öppet

För att du ska kunna få utbetalt pengarna på kvällen från det snabblån eller smslån som du ansökt om så krävs det att långivaren har öppet. Vi listar tydligt öppettiderna ovan men dubbelkolla alltid öppettiderna så du vet med säkerhet att de har öppet när du ansöker.

Om inte långivaren har öppet när du ansöker eller om de precis ska stänga är det inte säkert att de hinner granska och godkänna din ansökan. Om de inte hinner det så dröjer det till nästa gång de öppnar innan de tittar på din ansökan.

Välj långivaren efter din bank

För att en insättning ska kunna ske direkt till ditt bankkonto så måste långivaren erbjuda direkt utbetalning till just din bank. Vi listar tydligt ovan vilka långivare som kan erbjuda direkt utbetalning till några av Sveriges största banker vilket är exakt det du vill ha om du ska ansöka på kvällen. Det krävs att det är samma bank för att transaktionen ska nå ditt konto snabbt.

Att låna pengar på kvällen är lätt om man vet vad man ska leta efter men om du inte gör din research och väljer rätt långivare så blir det problematiskt. Har du en udda bank som inte tillhör någon av de svenska storbankerna så kanske du kan göra utbetalningen till en väns konto. Men det är inte säkert långivarna kommer godkänna det så då bör du vara ute i god tid och höra med deras kundtjänst om det är möjligt.

Räntefritt lån på kvällen

Även om det är fredagskväll och bankerna har stängt så finns det som sagt ändå möjlighet att låna pengar som sätts in på ditt konto direkt. Det finns t.o.m. lån som är helt avgiftsfria och räntefria om du vill låna pengar på ett riktigt förmånligt vis.

Räntefria lån erbjuds oftast nya kunder för att låta dig prova på långivarens tjänster. Då får du ofta möjligheten att prova på att låna utan ränta i upp till 30 dagar. Om du betalar tillbaka krediten innan dess så behöver du bara betala tillbaka exakt den summan som du fick utbetalt, alltså helt kostnadsfritt!

Du kan läsa mer om räntefria lån här.